Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα: Ταμπουρώθηκε σπίτι του ο ένας από τους δράστες (φωτο)


Επεισόδιο λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στην Αγία Βαρβάρα, ανάμεσα σε τρεις άνδρες, οι οποίοι για άγνωστο λόγο άρχισαν να ανταλλάσσουν πυροβολισμούς.

Μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών, ο ένας από τους άνδρες μπήκε στο αυτοκίνητό του και προσπάθησε να φύγει από το σημείο. Αφού προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ο άνδρας έφτασε στο σπίτι του.

Επί τόπου έσπευσαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που πήγαν στο σπίτι του ενός από τους άνδρες που αντάλλαξαν πυροβολισμούς αλλά εκείνος αρνείται να παραδοθεί.

Στο περιστατικό στην Αγία Βαρβάρα εμπλέκονται ένας Ρομά (ο άνδρας που έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του) και δυο ομογενείς, με τον πρώτο να πυροβολεί στον αέρα και τους άλλους δυο που βρίσκονταν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο να προσπαθούν να διαφύγουν. 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: οι άνδρες μέσα στο αυτοκίνητο σταμάτησαν κοντά στη συμβολή των οδών Βουτένης και Στρατηγού Μακρυγιάννη. Άρχισαν να συζητούν αλλά οι τόνοι ανέβηκαν με αποτέλεσμα η συζήτηση να εξελιχθεί σε καυγά. 

Ο άνδρας έξω από το αυτοκίνητο είχε μια καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε στον αέρα τρεις φορές. 

Έντρομος ο οδηγός του αυτοκινήτου, έβαλε μπροστά και πάτησε γκάζι για να φύγει από το σημείο, αλλά έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και κατά την πρόσκρουση να τραυματιστεί στο κεφάλι ο συνοδηγός του. 

Ο άνδρας που πυροβόλησε έφυγε από το σημείο και κλείστηκε στο σπίτι του. 

Στην Αγία Βαρβάρα, στο σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί, έφτασαν άνδρες των ΕΚΑΜ και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, οδηγήθηκε στο τμήμα. 

 

Ο άνδρας που πυροβόλησε και είναι “γνωστός” την αστυνομία, έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του και αρνείται να παραδοθεί. Στο σημείο βρίσκεται και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας. 

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom