Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Επεισοδιακή νύχτα στη Μόρια - Άνθρωποι κοιμούνται μέσα στο δρόμο (βίντεο)


Έκρυθμη παρέμεινε η κατάσταση τη νύχτα στη Μόρια. Όπως μετέδωσε το OPEN, δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί στη διασταύρωση της Παναγιούδας για να μην επιτρέψουν σε χιλιάδες μετανάστες να κινηθούν προς την πόλη της Μυτιλήνης. 

Μετά και τη δεύτερη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης στη Μόρια κι έκαψε ό,τι είχε απομείνει πρόσφυγες και μετανάστες βγήκαν ομαδικά στο δρόμο που οδηγεί στη Μυτιλήνη για να φτάσουν στο λιμάνι,όπου θα έρχονταν το πλοίο που ανέφερε το απόγευμα  στη συνέντευξη τύπου ο Μηταράκης για βρουν κατάλυμα.

Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων για να απωθήσουν τους μετανάστες, οι οποίοι στη συνέχεια ως απάντηση, έβαλαν φωτιές στα χωράφια που βρίσκονται στην περιοχή.

Δείτε την έκτακτη ανταπόκριση του ρεπόρτερ του OPEN:

Θλιβερές εικόνες στη Μόρια! - Άνθρωποι κοιμούνται μέσα στο δρόμο

Εικόνες που “σφίγγουν” τις καρδιές έρχονται από την Μόρια. Πρόσφυγες με τα παιδάκια τους κοιμούνται πάνω στο δρόμο! Ξέσπασαν νέες φωτιές το βράδυ της Τετάρτης

Εικόνες που κάνουν τις καρδιές να “σφίγγονται” έρχονται από την Μόρια, αφού μετά τη μεγάλη φωτιά που κατέστρεψε το ΚΥΤ, χιλιάδες πρόσφυγες αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στο δρόμο!

Άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδάκια έστρωσαν εκεί που περνούν αυτοκίνητα, με ότι σημαίνει αυτό για την ασφάλειά τους, καθώς δεν είχαν άλλο μέρος να κοιμηθούν.

Φυσικά για αποστάσεις και μέτρα ούτε λόγος, αφού σε τέτοιες συνθήκες είναι απλά αδύνατο.

Δείτε τη θλιβερή εικόνα που μετέδωσε το MEGA με το πρώτο φως της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom