Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Αλιμος: Γονείς επιχείρησαν να σπάσουν βίαια την κατάληψη στο 5ο Γυμνάσιο - Τραυματίστηκαν μαθητές (φωτο & βίντεο)

Όλος ο Άλιμος καταδικάζει τη βία

Μεγάλη ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί στο 5ο Γυμνάσιο Αλίμου, το οποίο εδώ και 4 ημέρες βρίσκεται σε κατάληψη. Γονείς επιχείρησαν να βγάλουν τα οδοφράγματα που έχουν στήσει οι μαθητές και να μπουν στο σχολείο με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουν τη σθεναρή αντίσταση των παιδιών.

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν. Μαθητές με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα καταγγέλλουν βία από την πλευρά των γονέων και μάλιστα δημοσιεύουν και φωτογραφίες.

Στον χορό των καταλήψεων μπήκε σήμερα και το 2ο Γυμνάσιο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Οι μαθητές ανέβασαν στο youtube βίντεο από τα επεισόδια:

Όλος ο Άλιμος καταδικάζει τη βία

Oι πολίτες του Αλίμου καταδικάζουν στην πλειοψηφία τους τα επεισόδια, με τραυματισμούς, που έγιναν έξω από το 5ο Γυμνάσιο, όταν κάποιοι γονείς επιχείρησαν να σπάσουν την κατάληψη.

Το NOTIA.GR παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα εικόνες από τα εμφανή σημάδια των τραυματισμών που φέρουν μαθητές που έδωσαν μάχη σώμα με σώμα για να αποτρέψουν την είσοδο των γονέων στο σχολείο.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο. Το απόγευμα, εκπρόσωποι από τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη αναμένεται να συναντηθούν με τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, προκειμένου να βρεθεί άμεση λύση.

Δείτε ΕΔΩ πως σχολιάζουν οι Αλιμιώτες και οι Αλιμιώτισσες τα γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom