Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Αδαμάντιος Μαντής: Πόρισμα καταπέλτης για τον θάνατο του πολίστα (βίντεο)


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον θάνατο του πολίστα Αδαμάντιου Μαντή στην παραλιακή. Όπως μετέδωσε το Star, σύμφωνα με το πόρισμα της τροχαίας, ο οδηγός που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του αθλητή στη λεωφόρο Ποσειδώνος έτρεχε με διπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός έτρεχε με 104,62 χλμ όταν συνέβη το δυστύχημα, ενώ το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στο σημείο είναι τα 40 χλμ. Επιπλέον φαίνεται ότι δεν υπήρξαν ίχνη φρεναρίσματος. Το αυτοκίνητο του άτυχου πολίστα ήταν με alarm στην αριστερή λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος.

Συντετριμμένη η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή μίλησε στο Star μετά το πόρισμα «καταπέλτη».

«Έκλαψα και από πόνο και από χαρά. Δικαιώθηκε η άποψη που είχα, ότι πήγαινε με ταχύτητα διπλάσια από αυτή που ορίζαν οι σημάνσεις της τροχαίας. Παραβιάστηκε από τον συγκεκριμένο οδηγό οτιδήποτε μπορούσε μέσα στον κώδικα μπορούσε να παραβιαστεί», ανέφερε.

Στο πόρισμα των 65 σελίδων περιγράφεται καρέ καρέ πώς ο οδηγός έπεσε πάνω στο μικρό αυτοκίνητο τον περασμένο Νοέμβριο. Στην κατάθεσή του ο οδηγός υποστήριξε ότι έτρεχε με 70 χλμ και ότι είδε το αυτοκίνητο στα 100 μέτρα. Όμως το πόρισμα τον διέψευσε. Η οικογένεια του πολίστα ετοιμάζει αγωγές εναντίον του οδηγού και το πόρισμα της Τροχαίας παραδόθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Δείτε το βίντεο από το STAR ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: