Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2 - 0 (φωτο)


Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε απόψε τον Παναιτωλικό στο Γ. Καραϊσκάκης για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και μετά από έναν μέτριο αγώνα στο πρώτο μέρος, χρειάστηκε την είσοδο του Βαλμπουενά για να νικήσει με  2 - 0.

Οι ερυθρόλευκοι κατέβηκαν με απουσίες στην αρχική τους ενδεκάδα και στο πρώτο ημίχρονο οι Αγρινιώτες έπαιξαν σαν ίσος προς ίσο κι είχαν ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ αν ο Μάζουρεκ πλάσαρε χαμηλά στην εστία του Σα...

Στο 14' η τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Ματσόλα πέρασε τον Σεμέδο, έδωσε στον Μάζουρεκ,ο οποίος έκανε το πλασέ από κοντά και ο Σα με φοβερή απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να επιβάλει τον ρυθμό του, ενώ ο Παναιτωλικός κρατούσε γερά στην άμυνα κι έψαχνε την ευκαιρία για αντεπίθεση

Στο 40' η μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό: Ο Ελ Αραμπί έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Μασούρας σούταρε από το δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο 43' μία καταπληκτική κεφαλιά του Ελ Αραμπί από το σημείο του πέναλτι και μία φοβερή επέμβαση του Κνετ σε κόρνερ κράτησε το 0 στο ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την είσοδο του Βαλμπουενά για τον Ολυμπιακό κι ένα πολύ γρήγορο γκολ...

Στο 48' για τον Ολυμπιακό: Ο Βαλμπουενά πέρασε εκπληκτικά στον Ραντζέλοβιτς, αυτός έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Αραμπί από θέση βολής πλάσαρε εύστοχα, στέλνοντας τη μπάλα στον ουρανό των διχτυών και 1 - 0.

Στο 59' ο Παναιτωλικός βρήκε δίκτυα αλλά... ο Αργεντινός Ματσόλα ήταν εκτεθειμένος. Είχε προηγηθεί λάθος του Ραντζέλοβιτς, που έχασε τη μπάλα.

Στο 73'μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: O Μεντόσα εκτέλεσε κόρνερ,αλλά ο Μάζουρεκ δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας...

Κι ενώ ο Παναιτωλικός είχε ανεβεί και προσπαθούσε να ισοφαρίσει, ένα λάθος και τελείωσαν όλα!

Στο 86' 2-0 για τον Ολυμπιακό: Ο Χασάν έκλεψε τη μπάλα από τον Μεντίνα, έφυγε μόνος στην επίθεση, την κατάλληλη στιγμή "έσπασε" στον Καφού, που πλάσαρε εύστοχα προ κενής εστίας.

Κουρασμένος ο Ολυμπιακός δεν απέδωσε τα αναμενόμενα,όμως βρήκε τον τρόπο να νικήσει και να πάρει το τρίποντο.

Δεν ήταν άσχημος απόψε Παναιτωλικός,το πάλεψε το παιχνίδι και με λίγη τύχη θα μπορούσε να φύγει με βαθμό από το Καραϊσκάκη!

Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Σισέ, Μπρούνο, Χολέμπας, Εμβιλά(77΄Καφού), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς(77' Ραφίνια), Μασούρας(65' Μπουχαλάκης), Κάιπερς(46' Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (70' Χασάν).

Παναιτωλικός: Κνετ, Τζανακάκης, Λιάβας, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος(78' Ταχάρ), Βάντερσον(65' Μεντίνα), Τσιγγάρας(65' Αριγίμπι), Ντάλσιο, Μάζουρεκ, Ντίας(73' Μεντόσα), Ματσόλα(78' Βέργος).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom