Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Πειραιάς: Στη δημοσιότητα φωτο και τα στοιχεία 52χρονου που ασέλγησε σε δύο ανήλικα αγόρια

Ένας 52χρονος άστεγος συνελήφθη στις 20/9/20 στον Πειραιά από αστυνομικούς και μάλιστα επ’ αυτοφώρω, τη στιγμή που ασελγούσε σε βάρος δυο ανήλικων αγοριών, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, στο κέντρο της πόλης.

Αμέσως μετά τη σύλληψη του 52χρονου, ο Εισαγγελέας διέταξε την δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες, καθώς εκτιμάται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος παρέσυρε και ασέλγησε σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν απόφασης του αρμόδιου Εισαγγελέα, πρόκειται για τον “Μ. Ι. του Γεωργίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 9-7-1968 στον Πύργο Ηλείας”.

Όπως έγινε γνωστό, ο 52χρονος στις 20 του μήνα παρέσυρε δυο ανήλικα αγόρια και ασέλγησε σε βάρος τους σε εγκαταλειμμένο κτίριο στο κέντρο του Πειραιά.

Την είσοδο των δυο παιδιών στο εγκαταλελειμμένο κτίριο, συνοδευόμενα από τον 52χρονο, είδε ένας πολίτης ο οποίος κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο αδίστακτος άνδρας να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω.

Μάλιστα και έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε, συνελήφθησαν και οι γονείς των δυο αγοριών, με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα πλήρη στοιχεία του δράστη στο site της Αστυνομίας

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: