Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Τραγωδία στην εθνική οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας: 4 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στην Καστροσυκιά (φωτο)


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Ε.Ο. Πρεβεζας- Ηγουμενίτσας στο ύψος της Καστροσυκιάς όπου τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους,όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τρία νεαρά άτομα (δύο αγόρια, μια κοπέλα) επιβάτες του ενός οχήματος και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, οδηγός του δεύτερου οχήματος όλοι κάτοικοι Πρέβεζας.

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα. Δύο αγόρια κι ένα κορίτσι. Το ένα αγόρι και το κορίτσι ήταν 19 χρονών και το τρίτο άτομο 23.

Στο δεύτερο όχημα επέβαινε ένας 70χρονος, συνταξιούχος υπάλληλος.

Και οι τέσσερις ήταν μόνιμοι κάτοικοι Πρέβεζας. Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει το μέγεθος της τραγωδίας. Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε λίγα λεπτά χάθηκαν τέσσερις άνθρωποι.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων, στην Εθνική Οδό Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, στο ύψος της Καστροσυκιάς.

Ωστόσο η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες καθώς η θέση που βρέθηκαν τα οχήματα μετά την σφοδρή σύγκρουση δεν παρέχει επαρκή στοιχεία για τον τρόπο που έγινε το δυστύχημα.

Στο σημείο επιχείρησαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και εννέα άνδρες. Έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όμως και για τους τέσσερις ήταν αργά.

Δυνάμεις της αστυνομίας παραμένουν στο σημείο του δυστυχήματος συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία.
https://www.thespro.gr/ & https://www.prevezatoday.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom