Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: «Μίλησε» το κινητό της 35χρονη κατηγορούμενης (βίντεο)


Για περισσότερο από έναν χρόνο παρακολουθούσε την Ιωάννα η 35χρονη κρατούμενη στις φυλακές της Θήβας πριν πραγματοποιήσει την φρικιαστική επίθεση. Τα ευρήματα στο κινητό της κατηγορουμένης σοκάρουν.



Επί ένα ολόκληρο χρόνο παρακολουθούσε η 35χρονη προφυλακισμένη για την επίθεση με βιτριόλι την Ιωάννα που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδε τη ζωή της να αλλάζει δραματικά… Όπως όλα δείχνουν η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση εδώ και καιρό.

«Μίλησε» το τηλέφωνο της 35χρονης

Στο κινητό της 35χρονης οι άνδρες της ασφάλειας ανακάλυψαν αρχικά την εφαρμογή trackerhome η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή για παρακολουθήσεις… μάλιστα η ίδια είχε τοποθετήσει στο αμάξι του θύματος 3 πομπούς παρακολούθησης προκειμένου να βλέπει ανά πάσα ώρα και στιγμή από το κινητό της τις κινήσεις της Ιωάννας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη στο κινητό της φωτογραφίες από την είσοδο της πολυκατοικίας της Ιωάννας στο Μοσχάτο. Φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί στις 20 Ιουνίου του 2019..ένα χρόνο πριν την επίθεση…

Χάρτες με συντεταγμένες

Από τις αρχές του έτους και συγκεκριμένα στις 29 Ιανουαρίου φαίνεται πως η δράστις παρακολουθούσε και το χώρο εργασίας της Ιωάννας.. Οι αστυνομικοί βρήκαν φωτογραφία με απεικόνιση χάρτη με συντεταγμένες που αντιστοιχούσαν στην οδό Αγίας Ελεούσης , λίγα μέτρα από το σημείο της επίθεσης.

Στις 8 Μαίου η 35χρονη κατηγορούμενη εντοπίζει κατάστημα με περούκες στο Περιστέρι προκειμένου να οργανώσει την μεταμφίεση της , αποθηκεύει αυτή τη φωτογραφία του καταστήματος στο κινητό της τηλέφωνο.

Λίγες ημέρες μετά στις 16 Μαίου φαίνεται αποθηκευμένη μια φωτογραφία που απεικονίζει μια εταιρεία ταξί…3 ημέρες μετά στις 19 Μαίου η 35χρονη καταχωρεί στο κινητό της έναν αριθμό που ανήκει σε μια οδηγό ταξί, είναι το ταξί με το οποίο είχε σχεδιάσει να διαφύγει μετά την επίθεση.

Μετά από 85 ημέρες νοσηλείας και επτά χειρουργικές επεμβάσεις, η Ιωάννα βρίσκεται πλέον στο σπίτι της,ενώ επισκέπτεται σε εβδομαδιαία βάση τους γιατρούς της για την αξιολόγηση της κατάστασής της.

Το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στα όσα πρόκειται να πει στον ανακριτή η 35χρονη κατηγορούμενη όταν απολογηθεί, καθώς μέχρι στιγμής, βρίσκεται στις φυλακές της Θήβας και κρατά το στόμα της κλειστό.
https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom