Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Αχαϊα: Νέα τροπή στο θάνατο της 30χρονης μητέρας 4 παιδιών που έπεσε στο γκρεμό

«Να προσέχεις τα παιδιά…» - «Γύρνα πίσω…» - Τα τελευταία μηνύματά της 30χρονης με τον σύζυγό της

Νέα δεδομένα προκύπτουν από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομίας για τον θάνατο της 30χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Τα μηνύματα που αντάλλαξε η 30χρονη πολύτεκνη μητέρα με τον σύζυγό της δίνουν άλλη τροπή στην τραγική κατάληξή της. Οπως είναι γνωστό η μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών έπεσε προχθές το βράδυ με το αυτοκίνητο της σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων στην επαρχιακή οδό μεταξύ Καλάνου-Κομπηγαδίου του Δήμου Ερυμάνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 30χρονη ενώ οδηγούσε, αντάλλασσε μηνύματα με τον σύζυγό της, από τα οποία προκύπτουν ότι ήταν σε φάση αποδρομής από τη ζωή…

«Εγώ τελείωσα… Δεν αντέχω άλλο… Να προσέχεις τα παιδια» (θυμίζουμε ότι η οικογένεια βάφτισε το τέταρτο παιδάκι της την προπερασμένη Κυριακή). Εναγωνίως ο σύζυγος προσπάθησε να την αποτρέψει: «Σε παρακαλώ, σκέψου τα παιδιά μας. Γύρνα πίσω…». 

Φαίνεται ότι ο σύζυγος δεν κατάφερε να την μεταπείσει. Λίγο αργότερα διερχόμενοι οδηγοί, που είδαν την πτώση του οχήματος προς τον θάνατο, ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. 

Επιτόπου κατέφθασε ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ, η οποία πραγματοποίησε κατάβαση στη χαράδρα και ανέσυρε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Τα μηνύματα που αντηλλάγησαν και η ψυχολογική κατάσταση της 30χρονης μητέρας, όπως είναι ευνόητο, ανατρέπουν τον αρχικό χαρακτηρισμό του τραγικού συμβάντος.

Ηδη οι αστυνομικές αρχές αξιοποιούν και αναλύουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, ώστε αποφανθούν και επισήμως για την τραγική υπόθεση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 

Από την Εντυπη Εκδοση της εφημερίδας "Πελοπόννησος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: