Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Πιπέρι στον Μπαλάφα: “Έμπλεξε” τα “τέτοια της Πάολα” με την Κασιμάτη! - “Δηλητήριο” από ΝΔ! (βίντεο)

Στον Άρειο Πάγο κατέφυγαν συνδικαλιστές αστυνομικοί

Ο Γιάννης Μπαλάφας πήρε θέση για το... "μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι" της Νίνας Κασιμάτη και μάλλον έκανε τα πράγματα χειρότερα μ' αυτό που είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μετά τον σάλο, τις σφοδρές αντιδράσεις των αστυνομικών και την επίσκεψη συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ. στον Άρειο Πάγο για το “μπάτσοι – γουρούνια – δολοφόνοι” που είπε σε δημόσιο σχόλιό της στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, ο Γιάννης Μπαλάφας έδωσε την… δική του πινελιά.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και κληθείς να σχολιάσει την όλη υπόθεση, δεν πήρε ξεκάθαρη θέση για το αν θα πρέπει η βουλευτής να ανακαλέσει.
Αρχικά, ο κ. Μπαλάφας είπε πως «το σύνθημα ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’ δεν με εκφράζει, καθαρά πράγματα. Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο σε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο, αλλά δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο -την κατεύθυνση ”βαράτε”».
Στην συνέχεια όμως… απασφάλισε! Κι αυτό διότι είπε πως υπάρχει κι άλλο ένα σύνθημα: «Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», αφήνοντας… άγαλμα τους δημοσιογράφους.

Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Μπαλάφας


Αντιδρά η ΝΔ! «Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό»

«Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη» σχολιάζουν κύκλοι της ΝΔ αναφερόμενοι στον τρόπο με τον οποίο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, την ανάρτηση της βουλευτού Νίνας Κασιμάτη για το αστυνομικό Σώμα…
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom