Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΣΟΚ στην Καλαμάτα 45χρονος Αλβανός επιχείρησε να κάψει ζωντανή τη γυναίκα του (φωτο & βίντεο)


Σε απόπειρα ανθρωποκτονίας οφείλεται τελικά η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 10:30 το βράδυ της Τετάρτης σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ακρίτα 9 - 11 στην Καλαμάτα και από την οποία μια
γυναίκα κι ένας άνδρας διακομίσθηκαν, με σοβαρά εγκαύματα(η γυναίκα), στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας ο 45χρονος αλλοδαπός δράστης συνελήφθη ήδη από χθες το βράδυ διότι μετά από διαπληκτισμό περιέλουσε την 39χρονη με βενζίνη και στη συνέχεια την πυρπόλησε με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του OPEN απόψε ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.




Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (11.12.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μεσσηνίας, 45χρονος αλλοδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 39χρονης αλλοδαπής.

Ειδικότερα, χθες (11.12.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ο 45χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 39χρονη για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές, περιέλουσε την 39χρονη με βενζίνη και στη συνέχεια την πυρπόλησε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, ενώ ο 45χρονος και η 39χρονη νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
https://www.tharrosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom