Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Αναστασία Κόλλια: Ενας θάνατος ζητά απαντήσεις


Περιπλέκεται το μυστήριο στην υπόθεση θανάτου της Αναστασίας Κόλλια, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της, στην Αγριλιά του Δήμου Ερυμάνθου στις 13 Ιουνίου και δύο ημέρες μετά, το πτώμα της βρέθηκε να επιπλέει στην θάλασσα από έναν ψαρά, στην παραλία Κρυφή της Κορίνθου.

Αρχικά η υπόθεση της 51χρονης, αντιμετωπίστηκε ως μια κλασική περίπτωση αυτοχειρίας, καθώς η σορός της εντοπίστηκε να επιπλέει σε θαλάσσια περιοχή, κοντά στον Ισθμό.

Ομως, ο δικηγόρος της οικογένειας της νεκρής γυναίκας Θανάσης Διαμαντόπουλος, επισκέφθηκε χθες τις εισαγγελικές Αρχές στην Πάτρα και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ΄αγνώστων, μαζί με σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Οπως δήλωσε στην «Π» ο κ. Διαμαντόπουλος, η μήνυση έγινε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της προανάκρισης, η οποία θα επικεντρωθεί αρχικά στην άρση του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου της θανούσας, για να καταγραφούν τα ίχνη της και οι κινήσεις της.

Η Αναστασία Κόλλια μία ημέρα μετά την εξαφάνισή της, φέρεται να έστειλε 2 sms στα παιδιά της, ενώ έκανε ανάληψη 500 ευρώ από ΑΤΜ στην Οβρυά. Ο θάνατός της θεωρήθηκε αυτοκτονία, όμως κατά τους συγγενείς είναι ανθρωποκτονία.

Πελοπόννησος

Διαβάστε σχετικά:
Θρίλερ στην Πάτρα με το θάνατο της πολύτεκνης μητέρας Αναστασίας Κόλλια! (φωτο & βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom