Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Ευρυτανία: "Μαϊμού" μανάβηδες εξαπατούσαν ηλικιωμένους (φωτο & βίντεο)


Οι δράστες ήταν 4 Ρομά που χρησιμοποιούσαν δύο αυτοκίνητα,ένα αγροτικό φορτωμένο με είδη μαναβικής και ένα επιβατικό.Τις τελευταίες ημέρες κινούνταν στον χωριά της Ευρυτανίας αναζητώντας τα θύματά τους.

Το πρωί της Παρασκευής πήγαν στα Πετράλωνα του δήμου Καρπενησίου και οι δύο που επέβαιναν στο αγροτικό σταμάτησαν έξω από το σπίτι μιας ηλικιωμένης. 

Όσο αυτοί  απασχολούσαν την γυναίκα, οι συνεργοί τους έψαχναν το σπίτι. Η έρευνά τους είχε αποτέλεσμα καθώς βρήκαν τις οικονομίες της γιαγιάς, 3.500 Ευρώ, τα πήραν και εξαφανίστηκαν.
maimou manavides4
Η ηλικιωμένη κατάλαβε τι είχε συμβεί και ενημέρωσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τους απατεώνες και τους εντόπισαν κοντά στα όρια της Ευρυτανίας με την Καρδίτσα.
Οι δράστες προφανώς επέστρεφαν στις Σοφάδες από όπου κατάγονται.
Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν. Μάλιστα πάνω τους βρέθηκαν και τα 3.5000 χιλιάδες ευρώ που είχαν κλέψει από την γυναίκα.
maimou manavides3
Τους οδήγησαν στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας όπου και θα κρατηθούν μέχρι να οδηγηθούν στο δικαστικό μέγαρο για να απολογηθούν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvstar.gr και οι 4 είναι σεσημασμένοι.

https://tvstar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom