Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Χανιά: Σοκάρουν αυτά που είπε στην ομολογία του ο δολοφόνος της βιολόγου (φωτο & βίντεο)


Με λεπτομέρειες περιέγραψε το στυγερό του ο έγκλημα ο 27χρονος κατηγορούμενος. Πώς εντόπισε τη Suzanne Eaton. «Είχα μεγάλη επιθυμία να κάνω σεξ» είπε στους αστυνομικούς. Τα τέσσερα λάθη που οδήγησαν στη σύλληψή του.

«Νομίζαμε ότι ήταν κούκλα» λένε οι σπηλαιολόγοι που εντόπισαν το πτώμα της βιολόγου. Νέα καταγγελία τουρίστριας ερευνά η αστυνομία.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 27χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο Suzanne Eaton. Ο νεαρός πατέρας δύο παιδιών που χτύπησε τη γυναίκα δύο φορές με το αυτοκίνητο, την ακινητοποίησε, τη βίασε και την πέταξε στο σπήλαιο, έκανε μια σειρά λαθών που οδήγησαν στη σύλληψή του. Ο άνδρας ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα social media έχοντας μάλιστα ανεβάσει και βίντεο από τη σπηλιά όπου εγκατέλειψε την 60χρονη.

Ομολογία σοκ: «Είχα μεγάλη επιθυμία να κάνω σεξ»

Πριν η γυναίκα αφήσει την τελευταία της πνοή είχε ζήσει την απόλυτη φρίκη στα χέρια του νεαρού αγρότη. Η ομολογία του στους αστυνομικούς σοκάρει.
Ο 27χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι εντόπισε την Suzanne Eaton την ώρα που έκανε τζόκινγκ. 
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 φέρεται να είπε στους αστυνομικούς:
«Είχα μεγάλη επιθυμία να κάνω σεξ. Πήρα το αυτοκίνητο και έψαχνα στις παραλίες να βρω μια γυναίκα. Έφτασα μέχρι το Κολυμπάρι. Πήρα τον δρόμο για το μνημείο επάνω από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. Στην επιστροφή είδα τη γυναίκα να τρέχει στον δρόμο. Δεν σταμάτησα. Προχώρησα και λίγο πιο πάνω έκανα αναστροφή. Είδα ότι δεν υπήρχε κανένας πεζός, κανένα αυτοκίνητο. Την πλησίασα από πίσω και τη χτύπησα με το αυτοκίνητο». 
Είδε από τον καθρέφτη ότι η γυναίκα συνέχισε να έχει τις αισθήσεις της. Έκανε όπισθεν και τη χτύπησε ξανά.
«Έβγαλα από το πορτ μπαγκάζ μια ομπρέλα θαλάσσης. Πέταξα τα σίδερα και με το πανί την κάλυψα και την έβαλα στο πορτ μπαγκάζ. Έφυγα αμέσως και πήγα στο Ξαμουδοχώρι. Την έβγαλα από το αυτοκίνητο και ενώ ήταν αναίσθητη της έκανα σεξ!»
Όταν έπεσε αναίσθητη την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ. Τη μετέφερε κοντά στο σπήλαιο.
Εκεί την κακοποίησε σεξουαλικά και την πέταξε σε ένα φρεάτιο στο παλιο Πυροβολείο. Οι ιστολογικές θα δώσουν την απάντηση αν η Suzanne Eaton ήταν ζωντανή όταν την πέταξε στη δαιδαλώδη στοά.
Τραγική ειρωνεία, στο σημείο όπου χτύπησε με το αυτοκίνητο την άτυχη γυναίκα ο 27χρονος, είχαν βρεθεί οι δύο γιοι της βιολόγου κατά τη διάρκεια των ερευνών… 
Πιστεύοντας ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα σκέπασε την είσοδο του σπηλαίου με μια παλέτα και πήγε σε γειτονικό νεκροταφείο όπου έπλυνε το αυτοκίνητο… Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του στο Μάλεμε.
«Έφυγα από το καταφύγιο και πήγα στο νεκροταφείο. Βρήκα ένα μπουκάλι χλωρίνη, πήρα το λάστιχο και έπλυνα το αυτοκίνητο. Πήγα στο σπίτι και δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Γενικά σε κανέναν δεν έχω πει το παραμικρό. Ούτε στη γυναίκα μου, ούτε στον πατέρα μου» είπε ο δράστης σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.


Ψάχνουν αν είναι μόνο η Suzanne… Ερευνούν καταγγελία τουρίστριας

Ο άνδρας ήταν γνωστό στην αστυνομία ότι ήταν ηδονοβλεψίας και οι αρχές προσπαθούν τώρα να φωτίσουν το παρελθόν του. Γι’ αυτό και αναμένεται εισαγγελική εντολή για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του.
Ο δράστης δεν είχε συλληφθεί ποτέ στο παρελθόν για σεξουαλική επίθεση. Οι αρχές ερευνούν τώρα την πρόσφατη καταγγελία μίας τουρίστριας στο Κολυμπάρι. Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση αλλά ευτυχώς ο δράστης δεν τη βίασε. Η αστυνομία ερευνά αν πρόκειται για τον 27χρονο και η γυναίκα θα κληθεί να τον αναγνωρίσει. 

Τα τέσσερα λάθη

Σύμφωνα με τον Alpha το πρώτο λάθος ήταν ότι πέρασε με το αυτοκίνητο από μια περιοχή όπου υπήρχαν κάμερες. Έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν το αυτοκίνητο. Όταν ρωτήθηκε ωστόσο είπε ότι είχε να πάει στην περιοχή καιρό. Αυτό τον κατέστησε τον νούμερο ένα ύποπτο.
Το δεύτερο λάθος ήταν ότι είχε μαζί το κινητό του που έδωσε στίγμα στο σημείο που βρέθηκε η άτυχη βιολόγος.
Το τρίτο λάθος ότι στην περιοχή άφησε ίχνη από τα ελαστικά του αυτοκινήτου του. 
Τέταρτο λάθος του 27χρονου ήταν ότι τα ρούχα που φορούσε τη μέρα που σκότωσε την γυναίκα είχαν ίχνη αίματος της Suzanne Eaton.


Τι λένε οι άνδρες που βρήκαν το πτώμα

«Στην αρχή λέγαμε ότι είναι κούκλα, μετά είδα τα παπούτσια, λέω δεν είναι κούκλα σίγουρα. Πλησίασε ο Μανώλης για να σιγουρευτεί. Μετά το σοκ τελείωσε. Κάναμε μισή ώρα να βγούμε έξω» λέει στο OPEN ο ένας ερασιτέχνης σπηλαιολόγοςπου εντόπισε μαζί με τον φίλο του το πτώμα.
«Πετάξαμε τον φακό και είδαμε… Πτώμα ήταν. Δεν το καταλάβαμε στην αρχή. Δεν το παραδεχόταν ο εαυτός μας»(…) «Πλησίασα σε απόσταση ενός μέτρου μήπως ήταν λιπόθυμη. Μετά συνειδητοποίησα ότι μύριζε και κατάλαβα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν ζωντανή» λέει ο δεύτερος. «Δεν φεύγει η εικόνα, μου χάλασε την καθημερινότητά του, δεν μπορώ να δουλέψω…» λέει πάλι ο πρώτος.
Δείτε το βίντεο


«Ξενάγηση» στο σπήλαιο του θανάτου

Σε ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του όπου ξεναγεί το «κοινό» του στο σπήλαιο έχει εντοπίσει οστά από νεκρό ζώο. Ο 27χρονος ακούγεται να λέει στο βίντεο «Κάποιος θα πέταξε ένα πρόβατο από πάνω. Νομίζαμε ότι πρόκειται για κάποιον άνθρωπο. Να τον έχει πετάξει κάποιος εδώ. Ξέρω γω; Ποτέ δεν ξέρεις! Τόσα γίνονται…».
Σε άλλο βίντεο που ανέβασε πάλι στον λογαριασμό του φαίνεται να κατασκευάζει στην αυλή του σπιτιού του, αυτοσχέδια όπλα!
Γείτονες που μίλησαν στις κάμερες δήλωσαν σοκαρισμένοι από τη φρικτή υπόθεση.
«Έχω τρελαθεί με το μαρτύριο αυτής της γυναίκας. Τι τράβηξε στα χέρια του!» λέει σοκαρισμένη στον Alpha μια γειτόνισσα.
Με πληροφορίες από ΑΝΤ1, OPEN, ALPHA και cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom