Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Θεσσ/κη: Χτύπησε τη γυναίκα του με τσεκούρι γιατί τον... «ζήλευε παθολογικά»!


Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του "Παπαγεωργίου" της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η πενηντατριάχρονη Μολδαβή, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χθες το μεσημέρι ύστερα από επίθεση με
τσεκούρι που δέχθηκε από τον συνομήλικο σύζυγό της, σε πολυσύχναστο δρόμο στους Αμπελόκηπους...

Η γυναίκα, η οποία έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και είχε μεγάλη αιμορραγία, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», το χειρουργείο εξελίχθηκε ομαλά και η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τις επόμενες μέρες θα αποσωληνωθεί ενώ εκτιμάται ότι τα τραύματα δεν θα της αφήσουν μακροχρόνιο πρόβλημα.

Ο φερόμενος ως δράστης του αιματηρού επεισοδίου, αφού τραυμάτισε τη σύζυγό του με το τσεκούρι, αποπειράθηκε να διαφύγει με αυτοκίνητο, εντούτοις εντοπίστηκε από εν αποστρατεία αστυνομικό με τη βοήθεια τριών πολιτών και ακινητοποιήθηκε, ενώ συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο.

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και για ενδοοικογενειακή βία. Ο πενηντατριάχρονος θα οδηγηθεί στο αρμόδιο εισαγγελέα.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, όπως επίσης για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η τελευταία πράξη συνδέεται με την προσπάθειά του να επιτεθεί σε εν αποστρατεία αστυνομικό και τρεις περίοικους που έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν μετά το επεισόδιο.

Ο κατηγορούμενος, με καταγωγή από την Γεωργία, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ προανακριτικά φέρεται να κατέθεσε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη γυναίκα του. Μέχρι να απολογηθεί σε ανακριτή παραμένει σε καθεστώς κράτησης.

Απίστευτοι οι ισχυρισμοί του 53χρονου, που κρίθηκε προφυλακιστέος για την επίθεση με το τσεκούρι

«Έλεγε ότι έχω ερωμένη την αδελφή της ερωμένης μου και με έθιξε!» «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, μόνο να την τρομάξω»! «Με εγκατέλειψε ενώ είμαι καρκινοπαθής» είπε ο κατηγορούμενος.

Προκλητικός εμφανίστηκε στην απολογία του ο 53χρονος που τραυμάτισε σοβαρά με τσεκούρι τη σύζυγό του, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Ο 53χρονος ομογενής από τη Γεωργία μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Η γυναίκα του, που τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση με το τσεκούρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Με ζήλευε παθολογικά»!

Κίνητρο του αιματηρού επεισοδίου, το οποίο έγινε προχθές στην Ξηροκρήνη, σύμφωνα με τον δράστη ήταν η ερωτική αντιζηλία. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι η συνομήλικη σύζυγός του τον ζήλευε παθολογικά.

Κατά πληροφορίες, ανέφερε, πως διατηρεί σχέση με άλλη γυναίκα κι ότι η σύζυγός του τον εγκατέλειψε παρότι ο ίδιος είναι καρκινοπαθής.

Όταν ρωτήθηκε για το καρτέρι που έστησε στην 53χρονη, φέρεται να είπε ότι εκείνη διέδιδε πως έχει ερωμένη την αδερφή της νέας συντρόφου του, κάτι που, όπως είπε, έθιξε την τιμή και την υπόληψή του.

Ο δράστης επανέλαβε την προανακριτική του θέση ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη σύζυγό του, όπως του καταλογίζεται, παρά μόνο να την τρομάξει. Υποστήριξε πως χτύπησε το θύμα του με το τσεκούρι όταν του έκλεισε την οπή της τραχειοστομίας και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Οι παραπάνω ισχυρισμοί δεν έγιναν δεκτοί από ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκισή του.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom