Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Καταδίωξη και πυροβολισμοί στον Κολωνό (φωτο & βίντεο)


Στη διασταύρωση τής Σπύρου Πάτση με την οδό Καστοριάς είδαν οι μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΖΗΤΑ το όχημα σταθμευμένο με τον οδηγό στη θέση του και τον κινητήρα αναμμένο.

"Χτύπησαν" τον αριθμό κυκλοφορίας και είδαν ότι το όχημα έχει πλαστές πινακίδες. Ζήτησαν από τον οδηγό να σβήσει τον κινητήρα, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα.

Με τις μοτοσικλέτες τους οι ΖΗΤΑδες ξεκίνησαν να τον καταδιώκουν. Ο οδηγός μπήκε στην Αγίου Όρους, έναν αδιέξοδο δρόμο, όπου και τον εγκλώβισαν οι αστυνομικοί. Για να μην πέσει στα χέρια τους, έκανε αναστροφή, χτύπησε την πρώτη μοτοσικλέτα και επιχείρησε να εμβολίσει και τη δεύτερη.

Ένας από τους αστυνομικούς, με το υπηρεσιακό πιστόλι, πυροβόλησε προς τους τροχούς με τη βολίδα να καρφώνεται στο "φρύδι" του δεξιού τροχού.

Για δευτερόλεπτα κατάφερε να τους ξεφύγει, αλλά λίγα μέτρα πιο μακριά αποφάσισε να εγκαταλείψει το κλεμμένο αυτοκίνητο και να προσπαθήσει να διαφύγει πεζός. Κατάφεραν, όμως, να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Δύο βίντεο από τις προσπάθειες των μοτοσικλετιστών της Ομάδας ΖΗΤΑ, να ακινητοποιήσουν όχημα, που ο οδηγός του δεν υπάκουσε στο σήμα τους, εξασφάλισε και παρουσιάζει το bloko.gr.

Στο πρώτο, φαίνεται ξεκάθαρα το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο να κάνει αναστροφή στον αδιέξοδο δρόμο της Αγίου Όρους και να προσπαθεί να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Σε εκείνο το σημείο εμβόλισε τη μία μοτοσικλέτα και επιχείρησε να χτυπήσει και τη δεύτερη.


Στο δεύτερο βίντεο φαίνονται οι προσπάθειες των αστυνομικών να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στον οδηγό του κλεμμένου αυτοκινήτου, το οποίο έχει εγκαταλείψει.


Ο ένας από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΖΗΤΑ τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, και πήγε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μανώλης Ασαριώτης
http://www.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom