Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Θρίλερ στο Πέραμα με πτώμα που βρέθηκε σε νάιλον σακούλες!


Όλα τα ενδεχόμενα,ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, εξετάζει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, αναφορικά με τη σορό άγνωστου άνδρα, πιθανότατα αλλοδαπού, που εντοπίστηκε χθες Τρίτη στο Πέραμα.

Η σορός πιθανόν ανήκε σε άνδρα, ύψους περίπου 1,70m και κανονικής σωματικής διάπλασης, ενώ έφερε μπλε τζιν παντελόνι και λευκό κοντομάνικα πουκάμισο, ενώ ήταν περιτυλιγμένη με νάιλον διαφανείς και μαύρες σακούλες δεμένες με μονωτική ταινία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η σορός του άγνωστου άνδρα έφερε κακώσεις στα πλευρά και χτύπημα στο κεφάλι όταν και βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από την προβλήτα ΙΙ στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα.

Μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ενώ διενεργείται προανάκριση από το Δ΄Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η σορός βρίσκονταν στο νερό τουλάχιστον 10 ημέρες και ο άνθρωπος ήταν φιμωμένος.Οπως μετέδωσε απόψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha είναι πολύ πιθανόν να πέταξαν τον άγνωστο από καράβι στη θάλασσα ενώ ήταν ακόμα ζωντανός!

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά έχει αναλάβει πλέον την προανάκριση της υπόθεσης ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν έρευνες για την ταυτοποίηση της σορού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom