Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Θρίλερ στα Χανιά με την εξαφάνιση 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου


Σε εξέλιξη στην περιοχή Κολυμβαρίου του δήμου Πλατανιά στα Χανιά,βρίσκονται έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό 60χρονης αλλοδαπής, η οποία αγνοείται από τις 2 Ιουλίου..
Στο κόκκινο η αγωνία των συγγενών της. Αξιολογούνται οι μαρτυρίες για τις τελευταίες στιγμές της βιολόγου, πριν χαθούν τα ίχνη της...

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, από τις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης στο Κολυμπάρι, όπου συμμετείχε σε διεθνές επιστημονικό συνέδριο.

Η Dr. Suzanne Eaton, συμμετείχε στις εργασίες του διεθνούς συνεδρίου Βιολογίας που διεξάγεται στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συναδέλφων της, τελευταία φορά εθεάθη να παίζει πιάνο.

Συγγενικά της πρόσωπα μιλώντας στο cretapost.gr, τόνισαν: «Τελευταία φορά οι συνάδελφοι της την είδαν να παίζει πιάνο στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας και πιστεύουν ότι έφυγε για τρέξιμο πριν τις 18.00 το απόγευμα.

Τα αθλητικά της παπούτσια λείπουν από το δωμάτιο της ενώ εκεί βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο και το διαβατήριο της. Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχουμε. Παρακαλούμε βοηθήστε μας με κάθε τρόπο».

Με αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι συγγενείς ζητούν από τους πολίτες οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανεύρεση της Dr. Suzanne Eaton.

Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και εθελοντές χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της 60χρονης.

Άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο σημείο καθώς σήκωσαν και το drone για να έχουν καλύτερη κάλυψη του χώρου από ψηλά. Στις έρευνες συμμετέχει και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκεται στο νησί.

Αν και θεωρείται απίθανο η 60χρονη να πήγε για κολύμπι, εντούτοις και οι λιμενικές αρχές συμμετέχουν στις έρευνες και «χτενίζουν» τη θαλάσσια περιοχή.

Στο Silver Alert που εκδόθηκε για την 60χρονη Αμερικανίδα Suzanne Eaton αναφέρεται: «την ημέρα που εξαφανίστηκε η Eaton Suzanne φορούσε μάλλον ροζ μπλουζάκι, λευκό σορτς και αθλητικά παπούτσια. Είναι αδύνατη, έχει ύψος 1,72 και καστανά μάτια».
https://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom