Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Τραγωδία στη Χαλκιδική: 5 νεκροί από την σφοδρή κακοκαιρία! - Πληροφορίες για νεκρό και στην Ημαθία!


Τραγικές είναι οι εξελίξεις μετά την ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε ο καιρός από το βράδυ της Τετάρτης. Μια γυναίκα καταπλακώθηκε από στέγαστρο, ένα ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο μετά από ανατροπή τροχόσπιτου.
Υπάρχουν δυο ακόμη νεκροί,πατέρας και γιος. Πληροφορίες υπάρχουν για νεκρό και στην Ημαθία. Οι εικόνες προκαλούν δέος. Κεραυνοί χτυπούν σπίτια, χείμαρροι παρασύρουν τα πάντα, καταρρακτώδεις βροχές θυμίζουν βαθύ χειμώνα.

Ο καιρός παρουσίασε μια αδιανόητη επιδείνωση -ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως οδεύουμε προς τα μέσα Ιουλίου και τα αποτελέσματα ήταν τραγικά…

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, υπάρχουν τρεις νεκροί στην Χαλκιδική από την σφοδρή κακοκαιρία. Δευτερόλεπτα αργότερα, η Δημόσια Τηλεόραση με ανάρτηση στο Twitter ενημερώνει για τους τρεις νεκρούς, ενώ τονίζει πως υπάρχουν πληροφορίες για ακόμη δύο!

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Σφοδρή κακοκαιρία με τρεις νεκρούς και πληροφορίες για άλλους δύο στη Χαλκιδική, ανάμεσά τους ένα δίχρονο αγοράκι. Υπάρχουν διακοπές ρεύματος, ενώ 20 άτομα απεγκλωβίστηκαν στη Σιθωνία. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να κρατήσουν έως τις 6 το πρωί».

Είναι μια αδιανόητη τραγωδία. Υπάρχουν πληροφορίες τόσο από την ΕΡΤ, όσο και από τοπικά μέσα ενημέρωσης, που μιλούν για κατάρρευση μιας στέγης και δέντρων, αλλά και ορμητικά νερά σε πολλά σημεία, ενώ υπενθυμίζεται πως η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού!

Οι πληροφορίες που έρχονται «διαγράφουν» εικόνες απόλυτης καταστροφής! Όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία, μία γυναίκα έχασε τη ζωή της στα Νέα Πλάγια του δήμου Νέας Προποντίδας, όταν καταπλακώθηκε από στέγαστρο ταβέρνας.

Στη Σωζόπολη, του ίδιου δήμου, ανδρόγυνο αλλοδαπών τραυματίστηκε θανάσιμα, ύστερα από ανατροπή τροχόσπιτου.

Οι τοπικές Αρχές βρίσκονται επί ποδός καθώς υπάρχουν κι άλλα περιστατικά στα οποία ζητήθηκε συνδρομή πυροσβεστικής και αστυνομίας.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν ότι κατά την πτώση του στεγάστρου στα Νέα Πλάγια σημειώθηκαν και δύο τραυματισμοί θαμώνων του καταστήματος, ενώ σε ξενοδοχείο της Νέας Ποτίδαιας δένδρο καταπλάκωσε 39χρονο πατέρα και το γιο του 2 ετών, χωρίς να υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση για την τύχη των δύο ανδρών.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων αρκετές περιοχές της Χαλκιδικής βυθίστηκαν στο σκοτάδι, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στο οδικό δίκτυο από πτώσεις δένδρων και φερτών υλικών.

Πληροφορίες για νεκρό και στην Ημαθία!

Τεράστιες καταστροφές στην αγροτική παραγωγή αλλά και σε ακίνητα προκάλεσε ο καιρός με το μπουρίνι που «έδωσε» το βράδυ της Τετάρτης, 10.07.2019, στην Ημαθία. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στον κάμπο της Ενότητας Αποστόλου Παύλου, ο αέρας και το χαλάζι προκάλεσαν μεγάλες ζημίες σε κτήματα και σπίτια.

Στη Νικομήδεια, αναφέρουν πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, ένας ηλικιωμένος δεν πρόλαβε να πάει στο σπίτι του για να προφυλαχθεί και έχασε την ζωή του.
https://www.newsit.gr/

Διαβάστε σχετικά:
Τραγωδία από την κακοκαιρία: Τρεις νεκροί και πληροφορίες για άλλους δύο στη Χαλκιδική (φωτο & βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom