Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Τραγωδία στην Κω: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 18χρονος τερματοφύλακας


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο άκουσμα της απώλειας ακόμη μιας ζωής στην άσφαλτο!''Έφυγε'' από την ζωή στο νοσοκομείο της Κω, ο
18χρονος συμπολίτης μας Μιχάλης Πέρος, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 20:40 το βράδυ της Κυριακής, στην Κέφαλο.

Συγκεκριμένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν 2 αδέλφια ηλικίας 16 και 18 χρονών και ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ημεδαπή συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Ο 16χρονος τραυματίστηκε ελαφρά ενώ ο 18χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Κω στην συνέχεια κατέληξε.

Το kosnews24.gr εκφράζει τη βαθιά του θλίψη στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Απέραντη θλίψη για τον 18χρονο Μιχάλη Πέρο
Απέραντη θλίψη για τον αθλητισμό της Κω και για την τοπική κοινωνία της Κεφάλου αφού ο 18χρονος τερματοφύλακας του Νικαγόρα, Μιχάλης Πέρος έχασε την ζωή του χτες το βράδυ όταν συγκρούστηκε με το δίκυκλο του στο οποίο επέβαινε και ο αδερφός του (εκτός κινδύνου) με ΙΧ που οδηγούσε γυναίκα, κάτοικος Κεφάλου.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 9 παρά το βράδυ στην Κέφαλο ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Το giafkasports.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΡΟ

Α.Ο Πυλίου

«Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του Α.Ο Πυλίου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον άδικο χαμό του 18χρονου αθλητή του Νικαγόρα, Μιχάλη Πέρου.

Α.Ε Κως

«Ο πρόεδρος, η διοίκηση και όλα τα μέλη της Α.Ε Κω εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια 18χρονου Μιχάλη Πέρου που τόσο άδικα έφυγε απ’ την ζωή».

Καλυμνιακός

«Η οικογένεια του Καλυμνιακού συλλυπάται τόσο την ομάδα του Νικαγόρα όσο και την οικογένεια του Μιχάλη Πέρου που τόσο νωρίς έφυγε απ’ την ζωή»

Δόξα Καρδάμαινας

«Η Δόξα Καρδάμαινας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Πέρου, είναι απ'τις στιγμές που σε αφήνουν άφωνο και βαθύτατα θλιμμένο. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια».

Αντίμαχος

"Ο Α.Σ Αντίμαχος, οι αθλητές και η διοίκηση του συλλόγου θέλει να εκφράσει την θλίψη της για τον χαμό του 18χρονου, Μιχάλη Πέρου. Καλή δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του".

Αναγέννηση Ασφενδιού

"Σύσσωμη η Διοίκηση, το Επιτελείο και οι αθλητές του Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Μιχάλη Πέρου και στην ομάδα του , Α.Σ. Νικαγόρα Κεφάλου".

ΠΑΟΚ ΚΩ

Η Oiκογένεια του ΠΑΟΚ ΚΩ ενώνει τα συλλυπητήρια της, με την θλίψη όλης της αθλητικής οικογένειας του νησιού μας, για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή του Νικαγορα Μιχάλη Πέρου.

Α.Ε Λέρου

Ο πρόεδρος , ο προπονητής και όλα τα μέλη του συλλόγου της Α.Ε Λέρου εκφράζουν τα θερμά του συλλυπυτήρια στην οικογένεια του Νικαγόρα και στους οικείους του αδικοχαμένου Μιχάλη Πέρου.

Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω

Οι προπονητές , οι αθλητές και όλοι οι φίλοι του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του 18χρονου αθλητή του Νικαγόρα Μιχάλη Πέρου. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του.

Ξάνθος Πάτμου

Ο Α.Σ Ξάνθος Πάτμου εκφράζει την θλίψη του για τον άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή του Νικαγόρα , Μιχάλη Πέρου. Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Α.Ο Βαθύ

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Βαθύ θέλουν να εκφράσουν την θλίψη τους προς την οικογενεια του Νικαγόρα για τον άδικο χαμό του αθλητή Μιχάλη Πέρου.

ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Με μεγάλη θλίψη η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, πληροφορήθηκε, τον άδικο χαμό του 18χρονου αθλητή του Νικαγόρα, Μιχάλη Πέρου. Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, για τη μεγάλη τους απώλεια καθώς και στην οικογένεια του «ΝΙΚΑΓΟΡΑ ΚΕΦΑΛΟΥ».
http://www.giafkasports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom