Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ - Με απόφαση της Ξένης Δημητρίου δίνουν άδεια στον Κουφοντίνα!


Αναίρεση στο βούλευμα 93 του Τριμελούς Δικαστικού Συμβουλίου Βόλου, για την απόρριψη του αιτήματος αδείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, άσκησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Η απόφαση καθαρογράφηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, για να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου από το Πρωτοδικείο Βόλου, ενώ το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου θα αποφανθεί για την χορήγηση της άδειας.

Από νωρίς το απόγευμα υπήρχαν πληροφορίες ότι στα Δικαστήρια καθαρογράφονταν η απόφαση για να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου από το Πρωτοδικείο Βόλου και ότι υπάλληλος του Πρωτοδικείου Βόλου παρέμενε στη θέση της, τρεις και πλέον ώρες μετά τη λήξη του ωραρίου, ώστε να παραλάβει την απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και στη συνέχεια να της δώσει αριθμό πρωτοκόλλου, ώστε μετέπειτα να την κοινοποιήσει στο Πρωτοδικείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αναίρεση θα συζητηθεί πολύ σύντομα στον Άρειο Πάγο και συγκεκριμένα στο Ποινικό Τμήμα.

Η εξέλιξη φαίνεται να έχει άμεση σχέση με την εισαγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα σήμερα το μεσημέρι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου.

Να σημειώσουμε επίσης ότι η παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τη μη χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα ήταν άμεση λίγο μετά την έκδοση της απόφασης από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom