Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Συνελήφθη στην Ομόνοια ο κρατούμενος που απέδρασε από τις φυλακές Αυλώνα


Στην Ομόνοια συνέλαβαν οι αστυνομικοί τον Αλβανό κρατούμενο που είχε δραπετεύσει τη Δευτέρα (27.05.2019) από τις φυλακές Αυλώνα.

Ο Αλβανός μαζί με έναν Σύρο είχαν αποδράσει χθες Δευτέρα από τις φυλακές Αυλώνα. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ο συγκεκριμένος δραπέτης βρίσκονταν στην οδό Μενάδρου στην Ομόνοια και έτσι έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Ο Αλβανός ήταν στην περιοχή γιατί προσπαθούσε να βρει καταφύγιο σε ένα κοντινό σπίτι. Η αστυνομία στο μεταξύ, βρίσκεται στην αναζήτηση του δεύτερου κρατούμενου, ενός Σύρου, που απέδρασε από τον Αυλώνα.

Το χρονικό της απόδρασης
Οι δύο κρατούμενοι απέδρασαν το βράδυ της Δευτέρας από τις φυλακές Αυλώνα από την πλευρά των μαγειρείων των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μια αστυνομικός που περιπολούσε εξωτερικά των φυλακών, είδε ξαφνικά γύρω στις 21:45 έναν άνθρωπο να πηδάει έξω από την περίφραξη.

Αμέσως έβγαλε το υπηρεσιακό όπλο και πυροβόλησε στον αέρια για εκφοβισμό, και εκείνη την στιγμή φάνηκε και ο δεύτερος δραπέτης να περνά την περίφραξη.

Οι κρατούμενοι της επιτέθηκαν και την χτύπησαν για να την ακινητοποιήσουν, και στην συνέχεια το έσκασαν. Η αστυνομικός ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: