Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΤΩΡΑ: Κατάληψη στα γραφεία της ΑΥΓΗΣ - Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τη μη χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα


Κατάληψη πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή ομάδα ατόμων στα γραφεία της Αυγής για την απόρριψη της αίτησης του Κουφοντίνα για χορήγηση νέας άδειας.

Αυτή την ώρα  ομάδα ατόμων πραγματοποιούν κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ "ΑΥΓΗ" για να διαμαρτυρηθούν για τη μη χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου απέρριψε τη νέα αίτηση του μέλους της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση νέας άδειας.

Με το υπ΄αριθμόν 93/2019 βούλευμά τους, ομόφωνα οι δικαστές του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών Βόλου, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση και για δεύτερη φορά έκριναν ότι ο πολυισοβίτης της 17 Ν δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να του χορηγηθεί άδεια.

Το μέλος της 17Ν συνεχίζει την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 2 του μήνα.

Να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ, μία ομάδα 30 περίπου κουκουλοφόρων με βαριοπούλες και σφυριά, πραγματοποίησε καταδρομική επίθεση σπάζοντας βιτρίνες καταστημάτων στην οδό Βαλαωρίτου και τη Βουκουρεστίου στο κέντρο της Αθήνας, πετώντας τρικάκια που υποστήριζαν τη χορήγηση αδείας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
https://www.news247.gr/

Κι ενώ η εφημερίδα ΑΥΓΗ δεν αναφέρει τίποτα για κατάληψη στα γραφεία της ανέβασε πριν από λίγο το παρακάτω άρθρο.

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τη μη χορήγηση άδεια στον Δ. Κουφοντίνα

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, παρενέβη στην υπόθεση της απόρριψης του αιτήματος του μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, για χορήγηση άδειας.

Νωρίτερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου, με ομόφωνο βούλευμά του, απέρριψε τη νέα αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση νέας άδειας.

Κατόπιν αυτού, η κ. Δημητρίου ζήτησε το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Βόλου καθώς και τον ιατρικό φάκελο του Δημήτρη Κουφοντίνα, όπως και την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού της φυλακής, προκειμένου να τα μελετήσει.

Ακόμη, ζήτησε και το τελευταίο ιατρικό πιστοποιητικό από το νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 2 Μαΐου και, όπως έχει δηλώσει, δεν προτίθεται να σταματήσει.

Σε περίπτωση κατά την οποία η κ. Δημητρίου έχει διαφορετική άποψη από την κρίση του Δικαστικού Συμβούλιου έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την αναίρεση του βουλεύματος.
http://www.avgi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom