Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Προφυλακίστηκε ο 43χρονος - Γιατί καθυστερεί η κηδεία της; (βίντεο)


Προφυλακίστηκε ο 43χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ, την περασμένη Πέμπτη. Παράλληλα, έγινε αποδεκτή η αίτησή του για ψυχιατρική εξέταση.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή γύρω στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας, συνοδευόμενος από ομάδα αστυνομικών και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο (σπάνιο σε περιπτώσεις προσαγωγών), παρόλο που τελικά δεν υπήρχαν συγγενείς της ανήλικης έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου του star.gr, Mιχάλη Λαγάνη, ο 43χρονος πρόκειται να ζητήσει από τον 3ο τακτικό ανακριτή ψυχιατρική εξέταση.

Ο ίδιος παραδέχτηκε δύο σχέσεις με ανήλικες. Τη σχέση του με τη 14χρονη, αλλά και μία ακόμα του 2015 που επίσης ήταν ανήλικη. (Σήμερα είναι 17 ετών). Την ίδια ώρα, οι δικαστικές αρχές ερευνούν δύο νέες καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών, που έγιναν μετά την αποκάλυψη της φερόμενης δράσης του κατηγορούμενου.

Ο βιολογικός πατέρας του κοριτσιού
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, ακούσαμε για τη μητέρα και τον πατριό του κοριτσιού, αλλά τίποτα για τον βιολογικό πατέρα. Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο βιολογικός πατέρας, ο οποίος ζει εκτός Αθηνών με τη νέα του σύζυγο, ήταν αυτός που κλήθηκε να κάνει αναγνώριση της σορού της 14χρονης.

Γιατί καθυστερεί η κηδεία της
Η κοπέλα μία μέρα πριν βάλει τέλος στη ζωή της είχε οδηγηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, όπου έδωσε δείγμα DNA, καθώς είχε γίνει καταγγελία εις βάρους του 43χρονου για αποπλάνηση ανηλίκου.

Έτσι ο βιολογικός της πατέρας δε χρειάστηκε να δώσει εκ νέου δείγμα DNA για να γίνει ταυτοποίηση. Ωστόσο, η σορός της δεν έχει παραδοθεί ακόμα στους οικείους της, ώστε να γίνει η κηδεία. Αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η έρευνα.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom