Τρίτη 9 Απριλίου 2019

ΣΟΚ στα Χανιά: Βουτιά θανάτου για μητέρα τριών παιδιών


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων από την είδηση του θανάτου μιας μητέρας τριών παιδιών,η οποία άφησε την τελευταία της πνοή αργά χθες το βράδυ σε χωριό του δήμου Αποκόρωνα.

Η αδικοχαμένη 39χρονη μητέρα έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, στα Χανιά, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Μετά την πτώση της από τον δεύτερο όροφο του σπιτιού της, η άτυχη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο.Η 39χρονη άφησε πίσω της τρία παιδιά, εκ των οποίων τα δύο ανήλικα (ηλικιών 19, 17 και 15), με τις αρχές να εξετάζουν τις συνθήκες του θανάτου της.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο τραγικός θάνατος της τρίτεκνης μητέρας να οφείλεται σε δυστύχημα, χωρίς όμως να αποκλείεται ακόμη και εκείνο της αυτοκτονίας.

Αρχικά το βράδυ ήταν ανοιχτό και εξεταζόταν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ωστόσο φαίνεται ότι πρόκειται για δυστύχημα και μοιραία στιγμή κατά την οποία η γυναίκα την ώρα που βρισκόταν στο μπαλκόνι γλίστρησε κατά λάθος και έπεσε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

cretapost.gr, flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom