Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Και η Αυλωνίτου τα "χώνει" στον Πολάκη: Απαράδεκτη η δήλωσή του - Να ζητήσει συγγνώμη (βίντεο)


'Αφησε αιχμές για μικροψυχία εκ μέρους του Πολάκη, λέγοντας με νόημα ότι «θέλει και γενναιότητα ψυχής για να διατυπώσει κανείς μια δημόσια συγγνώμη».

Συνεχίζεται ο εσωκομματικός αναβρασμός στον ΣΥΡΙΖΑ λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Μετά τους Ευκλείδης τσακαλώτο, Νίκο Φίλη, Στέλιο Κούλογλου, Γιάννη Μπαλάφα, Θεοδόση Πελεγρίνη, Αντώνη Ρέλλα, Ανδρέα Ξανθό, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Χρήστο Σιμορέλη, ήταν η σειρά της Ελένη Αυλωνίτου να καταδικάσει τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εμπράκτως» του Attica TV, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άκρως καυστική για την προκλητική και ανήθικη τοποθέτηση Πολάκη: «Καταρχήν κάθε πολιτικός κρίνεται απ’ τους πολίτες, όχι μόνο για το περιεχόμενο του λόγου του αλλά και για το ύφος και το στιλ του. Η δήλωση του κ. Πολάκη ήταν απαράδεκτη και δεν χρειάζεται καν να μπω στο περιεχόμενο αυτής», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Αυλωνίτου και πρόσθεσε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θα έπρεπε ήδη να έχει ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για μικροψυχία εκ μέρους του, λέγοντας με νόημα ότι «θέλει και γενναιότητα ψυχής για να διατυπώσει κανείς μια δημόσια συγγνώμη»!

Παράλληλα, η κυρία Αυλωνίτου τόνισε ότι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ορθώς έπραξε και έκανε χρήση του δικαιώματος διορισμού ως ΑμεΑ στο ΕΣΥ και υπογράμμισε ότι ως ελληνικό κράτος και κοινωνία απέχουμε ακόμα αρκετά -σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες- προκειμένου να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα των ατόμων με αναπηρίες.
https://www.protothema.gr

1 σχόλιο:

melito είπε...

Τα ``παληκαρια θερια`` της Κρητης δεν ζητανε ποτε
συγνωμην

Read more: Go to TOP and Bottom