Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Κύπρος: Επανασυνελήφθη(!) για τρίτο φόνο ο 35χρονος ίλαρχος - Διοικητική έρευνα στην Αστυνομία


Επανασυνελήφθη νωρίς το απόγευμα σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης.

Επίσημη αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Philenews, δεν εντοπίστηκε τρίτο πτώμα ωστόσο πρόκειται για υπόθεση που αφορά υποψήφιο θύμα, το οποίο αγνοείται από το Δεκέμβριο του 2017 και η μητέρα της οποίας απηύθυνε έκκληση μέσω τηλεοράσεως για εντοπισμό της κόρης της.

Εξάλλου, φαίνεται πως η επανασύλληψη πραγματοποιήθηκε βάσει στοιχείων από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του υπόπτου.

Aύριο ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου θα υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτηση του, σε σχέση με την νέα υπόθεση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Philenews

Αγγελίδης: Διοικητική έρευνα σε Αστυνομία για 35χρονο

Διοικητική έρευνα για να διερευνηθεί κατά πόσον έγιναν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και έρευνες και για να διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα από μέλη της Αστυνομίας σχετικά με τις δύο υποθέσεις που «ανασύρθηκαν» με τα πτώματα των δύο γυναικών από το φρεάτιο του Μιτσερού διέταξε ο Αρχηγός Αστυνομίας.

Σε δηλώσεις του από το Μιτσερό, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι έχει οριστεί τριμελής επιτροπή υπό τον βοηθό διευθυντή εκπαίδευσης για τη διοικητική έρευνα όσον αφορά τις δύο αυτές υποθέσεις.

Σχετικά με τον 35χρονο ύποπτο, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει δέκα έρευνες σε διάφορους χώρους αλλά και σε τρία οχήματα, ενώ ανακρίθηκε εκ νέου ο φερόμενος ως δολοφόνος των δύο γυναικών.

Ταυτόχρονα, η έρευνα για την 6χρονη Sierra στρέφεται προς διάφορες κατευθύνσεις «και θα υπάρξουν ανακοινώσεις όταν προκύψει αποτέλεσμα».

Τόνισε ότι η ανακριτική ομάδα είναι ενισχυμένη με 11 άτομα και προβαίνει σε έρευνες για τη διερεύνηση των αδικημάτων, εξηγώντας ότι οι ενέργειες του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γίνονται για να εξαχθούν συμπεράσματα για
τις υποθέσεις και τον 35χρονο ύποπτο.

Εξήγησε ότι αν εντοπιζόταν οτιδήποτε εντός του φρεατίου στο Μιτσερό «θα ανακοινωνόταν» αφήνοντας να νοηθεί ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι τέλους.

Philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom