Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019

Μεγάλη Τετάρτη, η μέρα της μεγάλης Προδοσίας... ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ

Μεγάλη Τετάρτη, η μέρα της μεγάλης Προδοσίας... Η μέρα που σύμφωνα με τις γραφές, κάποιος και καθώς όλα τα μετρούσε με μέτρα, νομίσματα και σταθμά, εξαργύρωσε το δικό του μερίδιο «Σωτηρίας» με τριάκοντα αργύρια.. 

Μεγάλη Τετάρτη, η μέρα που σύμφωνα με την καθημερινότητα κάποιοι που όλα τα μετράν με ψέματα εξαπατήσεις, ψήφους και οφίτσια, έναντι τριάκοντα ευρωαργυρίων, στέλνουνε στο σταυρό ένα λαό.

Μικρό το τίμημα για την ψυχή τους.... Μικρό το τίμημα για τη ζωή σου, μικρό το τίμημα για το μέλλον σου και για το παρόν... 

Τριάκοντα αργύρια.. Τι να αγοράσεις με τα τριάντα αυτά αργύρια που να καλύψει το κενό. Τι να αγοράσεις με αυτά τα τριάκοντα αργύρια που να αντικαταστήσει την χαμένη σου ελπίδα. Τίποτα δε μπορείς να αγοράσεις... Ούτε τη χαμένη σου ηρεμία, ούτε τη χαμένη σου αθωότητα... Ούτε το μέλλον των παιδιών σου. 

Μεγάλη Τετάρτη, η Μέρα της μεγάλης Προδοσίας... Κι αναρωτιέμαι, όλοι εμείς με τα τριάντα ευρωαργύρια στις τράπεζες, τι τάχα απ’ όλα αυτά μπορούμε να αγοράσουμε;

Με τα σκληρά αυτά όπως λεν ευρωνονομίσματα να πληγώνουν τη χούφτα τους, και τη ζωή τους να κυλάει σε υπονόμους σκοτεινούς, μας ανακοίνωσαν τη μέρα της μεγάλης προδοσίας ότι το Μάιο θα μας παν ως πρόβατα επί σφαγή.

Εκεί είναι η μεγάλη ευκαιρία συνΈλληνες για να σκίσουμε το «παραπέτασμα» του βρόμικου και ψεύτικου Ναού τους κατά όπως λένε και οι γραφές.

Μπούτιβας Κώστας (Καστρινός)

Σημ. Ζείδωρον:Το άρθρο αυτό του φίλου Καστρινού γράφτηκε τη Μεγάλη Τετάρτη, 11 Απριλίου του 2012 κι όμως 7 χρόνια μετά παραμένει εξ ίσου επίκαιρο!(τότε βέβαια επρόκειτο για τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012,μικρή η διαφορά)

Διαβάστε ΕΔΩ τι γιορτάζουμε τη Μεγάλη Τετάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: