Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Κύπρος: Δύο βαλίτσες βρέθηκαν στην Κόκκινη Λίμνη (φωτο & βίντεο)


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τον serial killer της Κύπρου, καθώς βρέθηκε και δεύτερη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας «στην κόκκινη λίμνη έχουν εντοπιστεί δύο αντικείμενα τα οποία κινούν εύλογες υποψίες ότι είναι τα αντικείμενα τα οποία αναζητούσαμε.

Αυτό που έγινε στη συνέχεια ήταν η σηματοδότηση των αντικειμένων, ούτως ώστε αύριο γύρω στις δέκα το πρωί να αρχίσει η διαδικασία ανασυρσής τους προκειμένου να διαπιστωθεί για ποια πράγματα πρόκειται».

Συνέχισε αναφέροντας ότι «στη λίμνη στον Ξυλιάτο συνεχίζονται, δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα. Παράλληλα με τις έρευνες στην κόκκινη λίμνη θα γίνονται έρευνες και στον Ξυλιάτο».

Απαντώντας σε ερώτηση επιβεβαίωσε ότι τα δύο αντικείμενα είναι οι ταξιδιωτικές βαλίτσες. Επεσήμανε δε ότι θα συνεχιστούν οι έρευνες για να εντοπίσουν το τρίτο αντικείμενο. Τόνισε ότι δεν έγινε καταγραφή όλου του μήκους της λίμνης, αλλά επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία. Επίσης, αναμένουν τα αποτελέσματα απόψε της ποιότητας του νερού, καθώς είναι καθοριστικά για την ασφάλεια των δυτών, αφού αναλόγως της ποιότητας του νερού ανάλογη θα είναι και η στολή που θα φορέσει.

Σε περίπτωση που δεν εντοπιστεί το τρίτο αντικείμενο επεσήμανε ότι θα γίνουν ξανά έρευνες με τη ρομποτική κάμερα μέχρι να εντοπιστεί και αυτό.

Σε ερώτηση για τις έρευνες στον Ξυλιάτο απάντησε ότι «κάτι βρέθηκε σήμερα, το οποίο στείλαμε για εξέταση και αναμένουμε αποτελέσματα, χωρίς να ελπίζουμε σε κάτι θετικό. Απλώς εξετάζουμε κάποια πράγματα, τα οποία δεν συνάδουν με το περιβάλλον εκεί».

Η στιγμή που ο «Ορέστης» υπέδειξε το σημείο που πέταξε τα πτώματα στην Κόκκινη Λίμνη

Δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν την στιγμή που ο «Ορέστης», υπό τη συνοδεία αστυνομικών, υπέδειξε το σημείο που πέταξε τα πτώματα στην Κόκκινη Λίμνη.


Ο 35χρονος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 14:30. Ακολούθησε ο εντοπισμός της βαλίτσας και στις 15:00 αποχώρησε από την Κόκκινη Λίμνη.
sigmalive.com,enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom