Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 9χρονος από τον Φοίνικα


Παράκληση από το Χαμόγελο του Παιδιού προς οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία για την εξαφάνιση ενός αγοριού μόλις εννέα ετών από τον Φοίνικα Θεσσαλονίκης να επικοινωνήσει με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα
Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας

Σήμερα Κυριακή 14/4/2019, στις 08:00 ώρα, εξαφανίστηκε από τον Φοίνικα Θεσσαλονίκης, ο Ισούς (ον) Μαρίνοβ (επ), 9 ετών, σύμφωνα με την ενημέρωση από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στην δημοσίευση του δελτίου εξαφάνισης, ο ανήλικος έχει ύψος 1,32cm, 45kg, έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα, γκρι ζακέτα και γαλάζια αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

update:Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 9χρονου αγοριού από τον Φοίνικα Θεσσαλονίκης
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού «στις 14/4/20119 βρέθηκε ο Ισούς Μαρίνοβ 9 ετών ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 14/4/2019 από την περιοχή του Φοίνικα Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία του.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ευχαριστεί όλους για την πολύτιμη συνεργασία και ιδιαίτερα την ΕΛ.ΑΣ. για την άμεση κινητοποίηση στην επιχείρηση εύρεσης του παιδιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom