Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε! (φωτο)

Ο καυγάς πριν από την τραγωδία στο Χαλάνδρι

Λίγο νωρίτερα σήμερα ένας 27χρονος πατέρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι και δίπλα του νεκρό το 4χρονο αγοράκι του.

Μία γειτόνισσα που άκουσε πυροβολισμούς  από καραμπίνα ειδοποίησε την αστυνομία. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας σκότωσε το παιδί του και αυτοκτόνησε.

Μια ακόμα αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει το πανελλήνιο.Αυτή τη φορά σημειώθηκε στο Χαλάνδρι, όπου 27χρονος πατέρας, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, σκότωσε τον μόλις 4 ετών γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όλα έγιναν περίπου το μεσημέρι της Κυριακής μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι.Γειτόνισσα άκουσε πυροβολισμούς από καραμπίνα και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι στο Χαλάνδρι και μπήκαν στο διαμέρισμα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την τραγωδία, που θυμίζει πολύ εκείνη πριν από μερικές εβδομάδες στο Νέο Κόσμο. Νεκρός με τραύμα από όπλο στο κεφάλι ήταν ο 27χρονος πατέρας και δίπλα του, νεκρό το 4χρονο αγοράκι του.

Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως ο 27χρονος σκότωσε το παιδί και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Εκείνο που ακόμη παραμένει άγνωστο, είναι το τι οδήγησε τον νεαρό πατέρα στην απόφαση να σκοτώσει το αγοράκι του και στη συνέχεια να αφαιρέσει τη ζωή του.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και οι έρευνες για την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ο καυγάς πριν από την τραγωδία στο Χαλάνδρι

Το «γιατί» οδηγήθηκε ο 27χρονος στην αυτοκτονία, αφού πρώτα σκότωσε το παιδί του είναι το μεγαλύτερο ζητούμενο. Όπως αποκαλύπτεται από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας, ο αυτόχειρας ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό τουΤην κατηγορούσε πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και οι καυγάδες τους ήταν συνεχείς και έντονοι.
Ο τελευταίος έγινε το βράδυ του Σαββάτου (06.04.2019) δια τηλεφώνου. Το ζευγάρι τσακώθηκε από το τηλέφωνο για άλλη μια φορά και μάλιστα πολύ έντονα.
Από το πρωί της Κυριακής, τόσο η μητέρα του 4χρονου αγοριού όσο και η αδερφή της προσπαθούσαν να βρουν στο τηλέφωνο τον 27χρονο. Δεν πήγαινε το μυαλό τους τι είχε συμβεί μέσα στο διαμέρισμα της οδού Τυμφηστού στο Χαλάνδρι.
Προσπάθησαν να τους βρουν και μέσω γειτόνων αλλά μάταια. Λίγη ώρα αργότερα, έμαθαν το τραγικό νέο. Πως ο 27χρονος είχε σκοτώσει το παιδί και αυτοκτόνησε. Η τραγική μητέρα έφτασε αμέσως στο σημείο.
Οι γείτονες της οικογένειας δήλωσαν ότι ο 27χρονος δεν είχε πολλά πολλά μαζί τους. Όμως συχνά τον έβλεπαν μαζί με το 4χρονο αγοράκι του.
Η μοναδική φορά που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του ήταν πριν από έξι μήνες. Τότε είχε γίνει ληστεία σε ένα γειτονικό, από το δικό του, σπίτι. Ο 27χρονος, περιγράφουν, είχε βγει και είχε καταφέρει να φωτογραφίσει τους ληστές.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΕΦΗ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom