Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Σαμπαντέλ - Ο Ολυμπιακός λύγισε στο τελευταίο τρίλεπτο 13 - 11


Πριν από λίγο η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού στο πόλο δεν κατάφερε να πάρει τον τέταρτο Ευρωπαϊκό της τίτλο αν και έφτασε πολύ κοντά,αλλά έχασε 13 - 11 από την Σαμπαντέλ, στον τελικό του Final-4 που διεξήχθη στην Ισπανία.

Η ομάδα του Ολυμπιακού πήγαινε πόντο - πόντο με την ισπανική ομάδα στις τρεις πρώτες περιόδους,ενώ στην τέταρτη μπήκε φορτσάτη και πήρε προβάδισμα τριών πόντων αφού προηγήθηκε με 11 - 8.

Οι ισπανίδες δεν το έβαλαν κάτω,πάλεψαν και μείωσαν σε 11-10,ενώ στο 3':30" η Ελληνική ομάδα έχασε πέναλτι και στη συνέχεια οι Ισπανίδες ισοφάρισαν  κι ο χρόνος που απέμεινε ήταν 2':50"....

Οι Ισπανίδες εκμεταλλεύτηκαν τις αποβολές παικτριών του Ολυμπιακού και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι,κέρδισαν με 13 - 11 και πανηγύρισαν τον τίτλο μέσα στην έδρα τους

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ, Γκόφερς, Μπάκλινγκ, Τσουκαλά , Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Έστερ Ράμος, Ορτίθ Ρέγες, Εσπάρ Γιακέτ, Ορτίθ Μουνιόθ, Φάρε Κολομίνα Γκ., Στέφενς, Κόρντομπες Ναβάρο, Γκαρσία Γοδόι, Φόρκα Αρίθα, Νιούσχουλ, Ντομενέκ Μοράλες, Λέιτον Αρόνες, Φάρε Κολομίνα Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom