Τρίτη 2 Απριλίου 2019

"Απόβαση" Τσίπρα και 120 επιχειρηματιών στα Σκόπια (Δείτε live)


Τώρα στις 11.00 η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ στα Σκόπια. Είναι η πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στη Βόρεια Μακεδονία. Ποιες συμφωνίες θα υπογραφούν και ποιοι επιχειρηματίες τον συνοδεύουν.

Δείτε live:


Αποστολή στα Σκόπια: Ελένη Καλογεροπούλου

Βίντεο από την άφιξη Τσίπρα και της κομπανίας του

Η πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στα Σκόπια είναι αυτή του Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή τετ α τετ συνάντηση που θα έχει με τον Ζόραν Ζάεφ αναμένεται να του θέσει το θέμα των εμπορικών σημάτων μετά από την ενημέρωση που είχε στην Θεσσαλονίκη από Έλληνες οινοποιούς και θα του επισημάνει ότι αυτή η λογική είναι αδιέξοδη καθώς δεν βοηθάει στην πλήρη υλοποίηση της συμφωνίας.

Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια:

Στις 11.00 π.μ θα γίνει η επίσημη τελετή υποδοχής του Αλέξη Τσίπρα στο Κυβερνητικό Μέγαρο και αμέσως μετά ο πρωθυπουργός θα έχει τετ α τετ συνομιλίες με τον Ζόραν Ζάεφ.

Στις 11.55 π.μ θα συνεδριάσει το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας (ΑΣΣ) και στις 13.00 θα υπογράφουν οι διμερείς συμφωνίες.

Στις 13.30 θα γίνουν ο κοινές δηλώσεις στον τύπο (4 ερωτήσεις από δημοσιογράφους) και στις 14.30 ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής της Βόρειας Μακεδονίας

Στις 17.30 θα γίνει το Επιχειρηματικό φόρουμ και ομιλίες και στις 19.30 το επίσημο δείπνο

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα η οποία θα έχει ξεχωριστό πρόγραμμα με τη σύζυγο του Ζόρικα Ζάεφ.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια στο live blogging του newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom