Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Παναιτωλικός - Αρης 1 - 2 στο Αγρίνιο (βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον Αρη στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Super League και τελευταία στην έδρα του,από τον οποίο έχασε με 2 - 1.

Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για λόγους γοήτρου,αφού δεν είχαν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πολύ δυνατά από την αρχή στο ματς,ενώ ο Παναιτωλικός μέχρι που δέχτηκε το γκολ δεν μπορούσε να περάσει τη γραμμή του κέντρου.

Οι δύο πρώτες απόπειρες του Αρη για γκολ δεν καρποφόρησαν,όμως η τρίτη ήταν και φαρμακερή.

Στο 22'  γκολ για τον Άρης: Ωραία ενέργεια του Ντιγκινί από τα αριστερά και παράλληλη μπαλιά προς τον Μαρτίνες ο οποίος με πλασέ από πολύ κοντά έκανε το 1-0 για τον Άρη, αλλά δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε(αντιθέτως έκανε μια κίνηση σαν να ζητάει συγνώμην από τους οπαδούς) καθώς έχει περάσει από την ομάδα του Παναιτωλικού για δύο χρόνια όταν ήρθε στην Ελλάδα.


Μετά το γκολ οι παίκτες του Παναιτωλικού ανέβασαν απόδοση χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι.

Λήξη του ημιχρόνου με τον Αρη να προηγείται 0 - 1 και να έχει κατοχή της μπάλας 54% έναντι 46%.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Παναιτωλικός έκανε μία αλλαγή, αιφνιδίασε τον Αρη και πέτυχε πολύ γρήγορα την ισοφάριση.

Στο 48' γκολ για τον Παναιτωλικό: Ωραία επίθεση για την ομάδα του Αγρινίου σε γύρισμα από τα αριστερά η μπάλα από τον Λουσέρο έφτασε στον Ντουάρτε ,ο οποίος με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κουέστα και 1 - 1.


Από το γκολ του Παναιτωλικού και μετά το παιχνίδι έγινε πιο γρήγορο και οι φάσεις στις δύο περιοχές διαδέχονταν η μία την άλλη.

Στο 62' και στο 65' ο Αρης είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει όμως ο Γκαρσία δεν μπόρεσε.

Στο 79' μία εκπληκτική απόκρουση του Γιαννακόπουλου σε κεφαλιά του Ντιγκινί κράτησε το 1-1.

Κι αφού ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ παρά τις φάσεις που δημιούργησε,χτύπησε ο Αρης λίγο πριν τη λήξη....

Οι δύο αλλαγές του Σάββα Παντελίδη συνεργάστηκαν στο 86' και... το γκολ της νίκης για τον Αρη: Ωραία επίθεση από τα δεξιά και παράλληλη μπαλιά του Φετφατζίδη προς τον Γιουνές ο οποίος έκανε το διαγώνιο πλασέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1 - 2.



Με το ίδιο σκορ που στον πρώτο γύρο ο Παναιτωλικός νίκησε στη Θεσσαλονίκη έφυγε απόψε νικητής ο Αρης από το Αγρίνιο!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μαλής, Μιχάι, Μάζουρεκ(64' Γκούγκα), Τσιγγάρας, Λιάβας(46' Μαρινάκης), Αμαράλ, Λουσέρο, Ντίας, Μπαϊροβιτς(81' Μανά), Ντουάρτε.

ΆΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σόουζα(72' Τζανακάκης), Βέλεθ, Κορχούτ, Ροζ, Σιώπης, Ματίγια, Λάρσον, Μαρτίνες(83' Γιουνές), Γκαρσία(68' Φετφατζίδης), Ντίγκινι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom