Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Θρίλερ στις Σέρρες: Βρέθηκαν οστά σε μεγάλη απόσταση από το τρακτέρ του ηλικιωμένου αγρότη


Σε θρίλερ εξελίσσονται οι έρευνες των Αρχών στην χαράδρα που βρέθηκε το τράκτερ και η πλατφόρμα με τα λάδια και το καπέλο του ηλικιωμένου αγρότη.Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν οι αστυνομικοί που
«χτενίζουν» την χαράδρα που κατέληξε το τρακτέρ του Θανάση Πολυχρονιάδη στα ορεινά της Βέργης.

Οι άντρες της Ασφάλειας Σερρών εντόπισαν μετά από πολύωρες έρευνες και σε απόσταση τουλάχιστον δύο χιλιομέτρων από το σημείο που βρισκόταν το τρακτέρ, ανθρώπινα οστά, ένα κρανίο και ρούχα τα οποία θα μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Εκεί εκτός από νεκροψία και ανθρωπολογική ανάλυση, θα ληφθεί δείγμα DNA για να γίνει ταυτοποίηση και να διαπιστωθεί αν όντως τα ευρήματα ανήκουν στη σορό του άτυχου Θανάση Πολυχρονιάδη 86 χρόνων.

Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σημείο είχε ερευνηθεί από αστυνομικούς και θηροφύλακες δεν υπήρχε καλή ορατότητα λόγω του πυκνού φυλλώματος των δέντρων αλλά και του χιονιού που είχε καλύψει μεγάλη έκταση. Μετά το πέσιμο των φύλλων και της βροχής που έλιωσε το χιόνι, αποκαλύφθηκε το τρακτέρ του αγρότη που είχε χαθεί στο τέλος του Οκτώβρη.

Ο συναγερμός στο χωριό σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου, μετά από πληροφορία βοσκών που διατηρούν στάνη στην περιοχή. Από ψηλά είδαν ένα όχημα καλυμμένο με λάσπη και υπέθεσαν ότι πρόκειται για το τρακτέρ του αγρότη που δεν είχε βρεθεί έως τότε.

Η Αγγελική Νικολούλη που ασχολήθηκε με την υπόθεση την Παρασκευή 14 του μήνα, είχε απευθύνει έκκληση στους κατοίκους της περιοχής αν δουν έστω και κομμάτια μεταλλικά με χρώμα, να μην θεωρήσουν ότι πρόκειται για παλιοσίδερα και να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Ο τόπος που βρέθηκε το τρακτέρ φυλασσόταν όλη νύχτα και οι έρευνες ξεκίνησαν εκ νέου με το πρώτο φως της μέρας και θα συνεχιστούν και αύριο.

Η έρευνα για τους αστυνομικούς ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το σημείο είναι εξαιρετικά δύσβατο και επικίνδυνο. Στον τόπο χθες και σήμερα κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών έκανε προσεκτική έρευνα στα ευρήματα και άντρες της Αστυνομίας μαζί με πυροσβέστες της ΕΜΑΚ ερεύνησαν σε μεγάλη απόσταση με τη συνδρομή τεσσάρων σκύλων, φτάνοντας σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και στα οστά που εντοπίστηκαν.

Σημειώνεται ότι αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις αφού είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας εγκληματικής ενέργειας και ουσιαστικά κάθε στοιχείο πλέον θα φωτίσει τις πτυχές του τι συνέβη το απόγευμα της εξαφάνισης του άτυχου ηλικιωμένου.
Δείτε περισσότερα για την υπόθεση ΕΔΩ

http://anikolouli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom