Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: «Χάθηκαν» δύο όπλα από το ΑΤ Εξαρχείων!


Από τις σχετικές καταγραφές τελευταίων χρήσεων του οπλισμού του Τμήματος, προκύπτει ότι ένα από αυτά «χάθηκε» περιέργως τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ άλλο ένα... εξαφανίστηκε, εξίσου μυστηρίωδως, προ δύο-τριών εβδομάδων.

Μια απίστευτη υπόθεση, που αφορά στην «εξαφάνιση» δύο υπηρεσιακών όπλων μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, απασχολεί τις τελευταίες ώρες τα ανώτατα κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η έρευνα, την οποία έχει αναλάβει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ξεκίνησε έπειτα από εξαμηνιαία επιθεώρηση του οπλισμού του τμήματος, όπου εντοπίστηκε η απώλεια των εν λόγω όπλων.

Όπως προέκυψε από τις σχετικές καταγραφές τελευταίων χρήσεων του οπλισμού του Τμήματος, ένα από αυτά «χάθηκε» περιέργως τον περασμένο Σεπτέμβριο. Άλλο ένα... εξαφανίστηκε, εξίσου μυστηριωδώς, προ δύο-τριών εβδομάδων.

Σύμφωνα, δε,με άλλες πηγές, οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν την απώλεια οπλισμού στη διάρκεια ελέγχου πολιτών στην γύρω περιοχή, που αναφέρθηκαν σε «πώληση υπηρεσιακών όπλων από αγνώστους».
https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom