Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Δολοφονία φοιτήτριας: Στο ίδιο κελί των φυλακών Γρεβενών οι δύο - «Πολύ καλές οι μεταξύ τους σχέσεις» λένε σωφρονιστικοί υπάλληλοι!


Μια μεγάλη ανατροπή παρουσιάζεται στις συνθήκες κράτησης των δυο κατηγορουμένων ως δραστών της δολοφονίας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.Στο ίδιο κελί στις φυλακές Γρεβενών κρατούνται τελικά ο 21χρονος και ο 19χρονος.

Η αλλαγή αυτή της τελευταίας στιγμής για τις συνθήκες κράτησης των δύο νεαρών δε φαίνεται μάλιστα να τους δυσαρέστησε καθόλου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά, το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό και ήρεμο και δεν έχει δημιουργηθεί καμία αντιπαλότητα, παρά το γεγονός ότι ο ένας ρίχνει στον άλλον τις ευθύνες για τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί οι δύο κατηγορούμενοι να παραμείνουν σε διαφορετικούς χώρους και να μην έχουν καμία επαφή μεταξύ τους. Αυτό όμως άλλα και πλέον κρατούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος είναι ένας κι ενιαίος.

Τα μέτρα ασφαλείας στο Φελλί Γρεβενών είναι ιδιαίτερα αυστηρά και οι δύο κρατούμενοι βρίσκονται σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατουμένους.

Μάλιστα σωφρονιστικοί υπάλληλοι δήλωσαν στο kozanimedia ότι οι δύο νεαροί είναι αρκετά ήρεμοι, μιλάνε μεταξύ τους και δεν έχουν καμία προστριβή προς το παρόν, παρά τα όσα έχουν συμβεί.

Αυτή η συμπεριφορά τους έχει προκαλέσει εντύπωση και αρκετά ερωτήματα στο προσωπικό των φυλακών, καθώς είναι περίεργο πώς δύο άνθρωποι που αλληλοκατηγορούνται για μια από τις πιο φρικιαστικές δολοφονίες, μπορούν και συμβιώνουν χωρίς καυγάδες στη φυλακή.
http://kozanimedia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom