Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Χημικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την ώρα της ομιλίας Τσίπρα - Κλεφτοπόλεμος Αστυνομικών - διαδηλωτών (βίντεο)


Δύο συγκεντρώσεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη. Πολίτες φώναξαν συνθήματα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Νωρίτερα έγιναν προσαγωγές. Πληροφορίες για μία σύλληψη. "Φρούριο" η πόλη. Από νωρίς πήρε θέση ο "Αίαντας".

Με την ομιλία του πρωθυπουργού να είναι σε εξέλιξη και τη Θεσσαλονίκη ένα “φρούριο” από αστυνομικούς και μέτρα ασφαλείας, οι διαδηλωτές “μπλοκάρονταν” όπου κι αν προσπαθούσαν να κατευθυνθούν.



Αρχικά, ξεκίνησαν από τον Λευκό Πύργο και προσπάθησαν να πάνε στο σημείο που θα άρχιζε την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας. Τους μπλόκαραν αστυνομικοί κι έτσι ξεκίνησαν διαμαρτυρία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όμως ένα νέο μπλόκο, τους έκοψε και προς τα εκεί το δρόμο!

Ήρθαν εκ νέου αντιμέτωποι με τον φραγμό των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Βενιζέλου. Τότε επιχείρησαν να κινηθούν ανάποδα προς τη φορά των αυτοκινήτων στην Τσιμισκή, με την αστυνομία να επιχειρεί να τους σταματήσει κάνοντας Περιορισμένη χρήση χημικών.

Αυτή την ώρα οι συγκεντρωθέντες επιχειρούν να κινηθούν μέσω της οδού Καρόλου Ντηλ, ενώ πετούν πέτρες και μπουκάλια προς τους αστυνομικούς.


Στο μεταξύ, από νωρίς είχε πάρει θέση ο Αίαντας, το όχημα της αστυνομίας που εκτοξεύει νερό σε διαδηλωτές, στην βόρεια πύλη της ΔΕΘ.

 seleowepost, thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom