Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Επίθεση πεζοδρομίου από τον "κυβερνητικό δικαστή" Πολάκη σε πρώην πρόεδρο εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ: «Σκάσε τσογλάνι, πες τι κλέψατε!»


Την άγρια και προσβλητική επίθεση του Παύλου Πολάκη δέχθηκε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής

Πρωτοφανής επίθεση δέχθηκε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής, από τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε στον κ. Πουλή με εκφράσεις όπως «σκάσε» και «τσογλάνι», τον κάλεσε να ομολογήσει «τι εχει κλέψει,μαζι με τη γυναίκα του και το γαμπρό του» και ζήτησε να φέρει χρήματα πίσω προκειμένου να γλυτώσει τα ισόβια.

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε συγκεκριμένα στο Facebook:«Πουλη, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός. Πες τι εχεις κλέψει μόνος σου,μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια. Πες και γι αυτούς που τους εκανες τις δουλειές ,απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρηματα πισω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια. Αιντε τσογλανι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκαναλα που ταΐζατε και επειδή εχεις βαλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου)».

https://www.protothema.gr/

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Το γραψαμε απο πολυ νωρις οτι στο τελευταιο σταδιο της διακυβερνησης τους
θα κανουν τετοια ανουσιοργηματα που αυτα του ΠΑΣΟΚ θα φαναζουν αστειοτητες
του παιδικου σταθμου

Read more: Go to TOP and Bottom