Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Aγριος ξυλοδαρμός του 19χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στις φυλακές Αυλώνα (βίντεο)


Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 19χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Συγκρατούμενοί του στις φυλακές Αυλώνα τον έδειραν χαρακτηρίζοντάς τον ανεπιθύμητο.

Αναρτήθηκε video της επίθεσης μέσα στις φυλακές όπου ακούγεται να λέει ότι δράστης της δολοφονίας είναι ο 21χρονος. Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στη συνέχεια στη φυλακή.

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έδειραν τον κατηγορούμενο συγκρατούμενοί του στις φυλακές Αυλώνα όπου έχει μεταφερθεί μετά την απόφαση για την προφυλάκισή τους την περασμένη Παρασκευή. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Ο 19χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο ιατρείο των φυλακών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη επέστρεψε στη φυλακή αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 19χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από άλλους κρατούμενους οι οποίοι τον θεωρούν, όπως δήλωσαν, ανεπιθύμητο.

Οι δράστες της επίθεσης ανάρτησαν μάλιστα στο διαδίκτυο και ένα βίντεο με την επίθεση κατά του νεαρού στο οποίο ο 19χρονος ακούγεται να λέει πως δεν είναι εκείνος ο δράστης της δολοφονίας της 21χρονης κοπέλας αλλά ο συγκατηγορούμενός του.

Μάλιστα οι υπόλοιποι κρατούμενοι φέρονται να προειδοποιούν ότι θα έχει την ίδια μεταχείριση και στο μέλλον εάν παραμείνει στις φυλακές Αυλώνας.


Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη και θείος της άτυχης κοπέλας καταδίκασε την επίθεση λέγοντας ότι δεν είναι υπέρ της αυτοδικίας και πως ο νεαρός θα κριθεί από τη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr ο 19χρονος κατηγορούμενος όλες αυτές της ημέρες μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν. Ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του ήταν ωστόσο ιδιαίτερα ανήσυχος και έτσι οι αστυνομικοί φρόντισαν να μην έρχεται σε επαφή με άλλους μέχρι τη μεταφορά του στις φυλακές Γρεβενών όπου πλέον κρατείται.


Ο Αλέξης Κούγιας που επίσης εκπροσωπεί την οικογένεια της φοιτήτριας καταδίκασε την πράξη λέγοντας πως δεν τιμά ούτε την κοινωνία ούτε και το σωφρονιστικό μας σύστημα, τονίζοντας ωστόσο ότι αν και δεν είναι ένα σύνηθες φαινόμενο για φυλακές ανηλίκων πολλές φορές η “κοινωνία της φυλακής” αντιδρά σε τέτοιου είδους εγκλήματα.

Όπως εξήγησε ο γνωστός ποινικολόγος στη φυλακή υπάρχει μια διάθεση απενοχοποίησης όσων είναι έγκλειστοι και έτσι αντιδρούν σε ακραία εγκλήματα.


https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom