Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Καταγγελία Βούτση στη Βουλή: Μας απειλούν με θάνατο ή ισόβια για εσχάτη προδοσία οι Παμμακεδονικές οργανώσεις (βίντεο)


Με τη φράση «κάποιοι έχουν ξεφύγει» ο πρόεδρος της Βουλής επιτέθηκε όχι μονάχα στην ηγεσία και στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για τα όσα είπαν κατά των 4 Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών, αλλά και σε παμμακεδονικές οργανώσεις.

Όπως κατήγγειλε, μιλώντας στη Βουλή, κάποιες από αυτές τις οργανώσεις έστειλαν στους βουλευτές κείμενο, με το οποίο τους απειλούν με θάνατο ή με ισόβια, εάν ψηφίσουν συμφωνία συνθέτης ονομασίας στη Βουλή.


Η επιστολή φέρεται να εστάλη με e-mail και στους 300 βουλευτές.

«Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν εννοώ μόνο την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Κάποιοι έχουν ξεφύγει σε όλη την Ευρώπη και αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια λογικές με τις οποίες ανενδοίαστα προχωρούν στην εξύμνηση των ναζί.

Και έχουν ξεφύγει κάποιοι και εδώ, γιατί μοιράστηκαν στους Ελληνες βουλευτές κείμενα από εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων, οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία και λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια σε όποιον τολμήσει να ψηφίσει την πρόταση του υπουργείου Εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης, εάν και όποτε έρθει στη Βουλή, για σύνθετη ονομασία.

Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν είμαστε ούτε γραφειοκράτες που περνάμε από δω για να τελειώνουμε την τρέχουσα νομοθετική εργασία και τα τρέχοντα προβλήματα και να κάνουμε πως δεν ακούμε ή δεν ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω γύρω. Όλα αυτά είναι διχαστικά κηρύγματα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βούτσης υπερασπίστηκε τους τέσσερις Έλληνες μουσουλμάνους βουλευτές και επιτέθηκε στους βουλευτές της ΧΑ, λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν η Βουλή να βρίσκεται σε ομηρία: «Αυτή η Βουλή δίνει τη δυνατότητα παρουσίασης παρέμβασης και ισότητας και στους αρνητές της Δημοκρατίας. Όμως δεν είναι δυνατόν η Βουλή να βρίσκεται σε ομηρία, η Βουλή να σιωπά, δεν είναι δυνατόν να κάνουμε συμψηφισμό, να δίνουμε άλλοθι σε αυτόν τον διχαστικό, μίζερο, εμπαθή και ρατσιστικό λόγο μέσα στην ίδια την Βουλή. Δεν μπορούμε να το ανεχθούμε».

Ο πρόεδρος της Βουλής κατέληξε: «Οι Έλληνες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα βουλευτές είναι ισότιμοι μαζί μας και όχι απλώς τιμώνται, αλλά βρίσκονται και στην πρώτη γραμμή της κοινοβουλευτικής δράσης. Θα πρέπει να τύχουν απ’ όλους μας και μιας σαφούς πολιτικής και ηθικής υποστήριξης από το σύνολο των Ελλήνων βουλευτών, έτσι ώστε να μην τολμήσει κανείς, είτε βρίσκεται στην Αυστραλία και στην Αμερική είτε στην Αυστρία είτε σε αυτά τα έδρανα, να μην αποτολμήσει κάνεις ποτέ ξανά μέσα σε αυτή την αίθουσα να μιλήσει για κατασκόπους και πράκτορες».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οτι αξιζει σε προδοτες.

Unknown είπε...

Οτι αξιζει σε προδοτες.

Read more: Go to TOP and Bottom