Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΤΩΡΑ: Δυσάρεστη εξέλιξη! Απορρίφθηκε η ένσταση των δικηγόρων των δυο Ελλήνων στρατιωτικών!


Δεν έγινε αποδεκτή η ένσταση των δικηγόρων των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από το δικαστήριο Αδριανούπολης, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης - Την ένσταση για
την προφυλάκιση των δύο στρατιωτικών, υπέβαλαν οι δύο δικηγόροι σήμερα το πρωί - Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Κι ενώ μέχρι πριν από λίγο οι δικηγόροι των δυο Ελλήνων στρατιωτικών δήλωναν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι η εκδίκαση της έφεσης κατά της απόφασης για προφυλάκιση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών είχε αναβληθεί οριστικά τουλάχιστον για σήμεραρα, ζούμε ξανά μια ανατροπή στο όλο θρίλερ.

Οι συνήγοροι των δύο Ελλήνων προφυλακισθέντων από την Παρασκευή στις φυλακές της Αδριανούπολης, βγαίνοντας από το δικαστήριο δήλωσαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η εκδίκαση της έφεσης, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί από αύριο και έως το τέλος της εβδομάδας.

Όμως, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ η ένταση όχι μόνο συζητήθηκε αλλά απορρίφθηκε κιόλας και έτσι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν στην φυλακή της Αδριανούπολης μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση της παράνομης εισόδου τους στην Τουρκία.

Οι δικηγόροι των Ελλήνων είχαν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της προφυλάκισής τους. Η προφυλάκιση είχε διαταχθεί διότι δεν είχαν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία.

Η ελληνική πλευρά ζητούε να αναγνωριστεί ως προσωρινή κατοικία των δύο το Ελληνικό Προξενείο στην Αδριανούπολη κι έτσι να βγουν από τις Φυλακές Αδριανούπολης, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση. Αυτό όμως δεν έγινε αποδεκτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom