Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Νεκρός βρέθηκε ο Αρχιμανδρίτης που είχε εξαφανιστεί στο Γύθειο (φωτο)


Στην περιοχή βρίσκεται δύτης για την ανάσυρση της σορού του άτυχου αρχιμανδρίτη - Από χθες ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες στην περιοχή - Σήμερα σηκώθηκε και ελικόπτερο
- Εκφράζονταν φόβοι ότι το αυτοκίνητο είχε παρασυρθεί από την κακοκαιρία - Φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο με τον άτυχο αρχιμανδρίτη

Τραγικό φινάλε είχε η εξαφάνιση του 63χρονου… Σύμφωνα με το flynews, νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ο αρχιμανδρίτης Ανδρέας Μπολοβίνος από τη Μάνη, που αγνοούταν από το απόγευμα της Δευτέρας.
Συγκεκριμένα άντρες του Λιμενικού και των Αρχών εντόπισαν το αυτοκίνητο χρώματος γκρι σκούρο, με τον αρχιμανδρίτη άντρα μέσα σε αυτό, στην περιοχή Καμάρες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται δύτης στο σημείο για την ανάσυρση της σορού.

ΦΩΤΟ από lakonikos

Το θρίλερ με την τραγική κατάληξη

Οι έρευνες για τον αρχιμανδρίτη ήταν απο χθες σε εξέλιξη, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του…
Eφυγε χθες το απόγευμα με ένα μικρό αυτοκίνητο και μέχρι σήμερα δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής. Το τελευταίο σήμα του κινητού του, ήταν στις 7.20 χθες το απόγευμα στην περιοχή του Κότρωνα. Εκεί, επικεντρώθηκαν και οι έρευνες… Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, για τις έρευνες είχε σηκωθεί και ελικόπτερο.


Από τις έρευνες που γίνονταν το πρωί – ΦΩΤΟ από το FlyNews

Το απόγευμα, έγινε γνωστό, ότι ο αρχιμανδρίτης βρέθηκε νεκρός και ολόκληρη η περιοχή βυθίστηκε στο πένθος, καθώς ο 63χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Μάλιστα είχε δώσει την πατρική του περιουσία προκειμένου να φτιαχτεί ένα σπίτι για «Το χαμόγελο του παιδιού».
Η γνωστή για τις οικιακές συμβουλές της μέσω τηλεοπτικών εκπομπών Μαίρη Παναγάκου, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή, είχε μιλήσει νωρίτερα, το μεσημέρι, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.
«Δε μπορεί να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος που βοηθούσε τους πάντες, που δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα… Εχουμε κινητοποιηθεί όλοι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ελικόπτερο, υπάρχουν δυνάμεις από παντού από Λιμεναρχείο, Πυροσβεστική, Αστυνομία, ο Δήμος, είναι κινητοποιημένοι όλοι. Δεν ξέρει κανείς από ποια μεριά πήγε και εκείνη την ώρα πρέπει να έπεσε στην τρομερή, καταστροφική καταιγίδα που είχαμε. Βγήκε στο Γύθειο η θάλασσα πάνω στους δρόμους. Ήταν πολύ τυπικός. Δε θα μπορούσε ποτέ να χαθεί αυτός ο άνθρωπος, να εξαφανιστεί και να μην πάρει ένα τηλέφωνο»
Πηγή: lakonikosflynews, ΤΑΤΙΑΝΑ live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom