Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Θρίλερ στο Γύθειο με την εξαφάνιση Αρχιμανδρίτη (βίντεο)


Αγωνία επικρατεί στο Γύθειο για τη ζωή του αρχιμανδρίτη π. Ανδρέα Μπολοβίνου, η τύχη του οποίου αγνοείται από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 19/3, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του "Λακωνικού Τύπου".

Ο 63χρονος αρχιμανδρίτης ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του περίπου στις 7:30΄ μμ της Δευτέρας -την ώρα που στο Γύθειο και σε μεγάλο τμήμα της Μάνης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα (θέμα)- και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του "Λακωνικού Τύπου" στο Γύθειο καταφτάνει και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Στο Γύθειο έχει μεταβεί και ο τοποτηρητής της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το σήμα του κινητού του αρχιμανδρίτη σταμάτησε να εκπέμπει στις 7:20΄ μμ της Δευτέρας, με το τελευταίο στίγμα να δίνεται από την περιοχή του Κότρωνα, όπου και επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες από Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό και ΕΜΑΚ. Στην περιοχή βρίσκεται και ο δήμαρχος Αν. Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος.

http://www.lakonikos.gr/



Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν νωρίτερα στην εκπομπή του "Ε" Tatiana Live ο Αρχιμανδρίτης που αγνοείται είχε πλούσια κοινωνική δράση-προσφορά και μαζί με τον Μακαριστό Μητροπολίτη Μάνης Χρυσόστομο είχαν δωρίσει όλη την περιουσία τους στο "Χαμόγελο του Παιδιού" εις μνήμην των γονέων των ,φτιάχνοντας ένα σπίτι στο χωριό Καλύβια, του Δήμου Ανατολικής Μάνης, για τα παιδιά που στηρίζει πανελλαδικά ο οργανισμός.

Το βίντεο από τα εγκαίνια του νέου σπιτιού του ”Χαμόγελου του Παιδιού”


Στις έρευνες,που μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν άκαρπες, για την ανεύρεση του Αρχιμανδρίτη συμμετέχει και ελικόπτερο.

Το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Πατήρ Ανδρέας είναι μάρκας Hyundai και συγκεκριμένα το μοντέλο i10 χρώματος ασημί με αριθμό πινακίδων ΑΚΗ 9163.

Σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει ή δει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Γυθείου στο τηλ 27330 22100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom