Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ο Πολάκης διόρισε αντιπρόεδρο στο νοσοκομείο Σαντορίνης φίλο του, ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ

Τι απαντά ο αναπληρωτής υπουργός - Ποιος είναι ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος,που 'χει «πάθος» του το ψαροντούφεκο...

Ήταν στενός συνεργάτης του στο πολιτικό του γραφείο - Με μισθό 3.897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.

Από ιδιοκτήτης συνοικιακού βουλκανιζατέρ αναβαθμίστηκε στη θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου της Σαντορίνης ο έμπιστος συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, μηχανικός μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, με μισθό 3.897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο κ. Πανοτόπουλος, είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά. Επίσης ως επαγγελματίας μηχανικός μοτοσικλετών, το 2012, πριν ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη. 

Όταν ο Παύλος Πολάκης αναλαμβάνει την θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015, ο κ. Πανοτόπουλος ως στενός συνεργάτης του, τον ακολουθεί στο πολιτικό του γραφείο. Στις 27 Ιανουαρίου του 2016 και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έναν χρόνο στην κυβέρνηση, με Κοινή Υπουργική απόφαση, καθορίζεται ο μισθός του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Θήρας στο ποσό των 3.897.07 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.  

Στις 9 Ιανουαρίου του 2018, ο στενός συνεργάτης του Παύλου Πολάκη, διορίζεται στην θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Σαντορίνης με κοινή υπουργική απόφαση Ξανθού – Πολάκη – Τζακαλώτου, η οποία αναρτάται στη Δια@υγεια. 







Άμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη μέσω Facebook 

«Ολα τα ταϊσμένα τρωκτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ εχουν βγει στην πίστα της λάσπης και της διαστρέβλωσης για να θολώσουν την εικόνα του σκανδάλου νοβαρτις και να μας διαβάλλουν με απίστευτα ψέμματα πιστεύοντας οι κακόμοιροι πως θα σταματήσουμε...

Σημερινο δείγμα η εφημερίδα Δημοκρατια με ενα εμετικό δημοςιευμα για το μηχανολόγο μηχανικό Πανοτοπουλο Μπαμπη συνεργάτη μου για 1,5 χρόνο στο υπουργείο με ευθύνη για τα νοςοκομεια στο Αιγαίο και το εκαβ ο οποιος σημερα ειναι εντεταλμένος σύμβουλος στην ΑΕΜΥ (ανώνυμη εταιρεία μονάδων υγείας)με αρμοδιότητα το νοσοκομείο Σαντορινης .(φωτο 1)

Ολα εξηγούνται!!!Στις επόμενες φωτο φαίνονται καθαρά μερικά απο τα ποσα που εισέπραξε η εταιρεία και οι εφημερίδες που ανήκει και η δημοκρατία το έτος 2014 απο το μαυσωλείο της διαπλοκής και του μαύρου χρήματος που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ .

Μην σπρώχνεστε παληκάρια !!! Εχει για όλους....Δεν μας ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ η λαςπη σας !!!!», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.


Όταν ο νέος αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης άλλαζε λάδια σε μοτοσικλέτες

Ποιος είναι ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος - Ένθερμος υποστηρικτής του Τσίπρα, του Πολάκη και του... Άρη Βελουχιώτη

Πρωτομάστορας στο άλλαγμα λαδιών σε «παπιά» και σκούτερ, τη ρύθμιση βαλβίδων, το καθάρισμα καρμπιρατέρ και ό,τι άλλο απαιτεί το σέρβις των δικύκλων, είναι ο νέος αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης και στενός συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη. Ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος διατηρεί συνεργείο επισκευής και συντήρησης μοτοσικλετών.

Από τα γράσα και τις ράμπες του συνεργείου του, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, ο κ. Πανοτόπουλος είναι σήμερα το «Νο 2» στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης, το οποίο μάλιστα έχει χρειαστεί ο ίδιος να επισκεφθεί ως ασθενής για εξαγωγή φρονιμίτη, όπως ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και ο νέος αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης έχουν το ίδιο πάθος, το ψαροντούφεκο. Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες του κ. Πανοτόπουλου να ποζάρει περήφανος με το ψαροντούφεκο, όχι όμως μέσα στη θάλασσα, αλλά σε κάποιο χώρο του γενικού νοσοκομείου Θήρας. Ευτυχώς, όχι στο χειρουργείο... 




Ο κ. Πανοτόπουλος, εκτός από συνεργάτης του κ. Πολάκη, δηλώνει και ένθερμος οπαδός του. Στους λογαριασμούς του στα social media αποθεώνει τον πολιτικό του προϊστάμενο, ενώ ανεβάζει και σκίτσα σοσιαλιστικού ρεαλισμού. Διθυραμβικά σχόλια κάνει και για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «μεγάλο τιμονιέρη».

Ένα ακόμη κοινό στοιχείο του κ. Πανοτόπουλου με τον κ. Πολάκη είναι η λατρεία του στη μορφή του Άρη Βελουχιώτη, πορτρέτο του οποίου έχει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο γραφείο του.

Με τέτοια προσόντα, πώς να μην τοποθετηθεί σε ανώτατη θέση στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας...

Δείτε, εκτός από τις φωτογραφίες του κ. Πανοτόπουλου, και το πώς απάντησε στο Facebook, στις αιτιάσεις για τον ορισμό του ως αντιπροέδρου στο γενικό νοσοκομείο Σαντορίνης:










http://www.protothema.gr/

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Οι αχυρανθρωποι σιγα σιγα και μεθοδικα οικοδομουν τη στρατια των
ψηφοφορων για τις επερχομενες εκλογες Δεν πρεπει να εκπληξει κανεναν
αν αυριο το πσοστο των ανδρεικελων το δουμε στα υψη
Το να επανεκλεγουν το βρισκω αδυνατον αλλα και ενα υψηλο ποσοστο θα
ειναι ντροπης αποτελεσμα αυτοι που ρημαξαν το λαο μας

Read more: Go to TOP and Bottom