Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας του Κολυμβητικού Ομίλου Ποσειδώνας Ιλισίων


Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Νομικού Προσώπου του Δήμου μας, η ετήσια τελετή βράβευσης των διακριθέντων αθλητών για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, οι ειδικές βραβεύσεις σε προσωπικότητες και φορείς που στηρίζουν τον Όμιλο και η κοπή της πίτας του Κ.Ο.Π.Ι.


Με την παρουσία τους μας τίμησαν η Δήμαρχος Ζωγράφου κ.Τίνα Καφατσάκη, ο κ. Πέτρος Συναδινός ,μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος του Ιδρύματος Δημητρίου και Λίλιαν Σταυροπούλου, Χορηγού του Ομίλου ,η κ.Ιωάννα Καρυοφύλλη Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Νέας Σμύρνης, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ζωγράφου κ.Βασιλική Στρακαντούνα , το μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής της Κ.Ο.Ε. κ.Παναγιώτης Ξενάκης ,ο κ. Θεόδωρος Μετικαρίδης Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ¨Ενωτική Δύναμη Ζωγράφου¨ ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Άγης Παπακωνσταντίνου και κ. Μαρία Βαρσαμιδάκη ο κ.Ανδρέας Τσιμπούκης μέλος του ΔΣ του Ν.Π.Δ.Δ., η κ. Γιώτα Τούλια εκπρόσωπος των εργαζομένων του Ν.Π.Δ.Δ., ο κ.Κώστας Κορμάς από τον Σύλλογο Παλαιών Ζωγραφιωτών και φυσικά οι πρωταγωνιστές, οι αθλητές-τριες, οι γονείς και οι προπονητές του Ομίλου μας.


Σε ένα σύντομο συγκινητικό video που προηγήθηκε των βραβεύσεων, όλοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν ή να πάρουν μια γεύση όλων των δράσεων του Ομίλου την περίοδο 2016-2017.

Οι αθλητές του Ομίλου τόσο της κολύμβησης όσο και της Γυμναστικής , απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων και μας υπενθύμισαν ότι οι θυσίες και οι κόποι τους, ανταμείβονται, μόνο όταν αναπτύσσεται κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας.

Ευχαριστούμε τους προπονητές της ομάδας μας που βοηθούν τα παιδιά με την τεχνογνωσία τους και φυσικά τους γονείς των αθλητών, οι οποίοι στέκονται αρωγοί και παραστάτες στις προσπάθειες των παιδιών τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην σεμνή εκδήλωσή μας και κυρίως την Δήμαρχο Ζωγράφου κα Τίνα Καφατσάκη και την Πρόεδρο του Ν.Π. κα Βάσω Στρακαντούνα για την εποικοδομητική συνεργασία μας, την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο μας και κυρίως για το μεγάλο εμπνευσμένο έργο ανάπλασης του Κολυμβητηρίου, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ευχαριστούμε το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρο του Ιδρύματος Δημ.& Λίλιαν Σταυροπούλου κο Πέτρο Συναδινό για την χορηγία του Ιδρύματος στον όμιλό μας, την Αντιδήμαρχο Νέας Σμύρνης κα Καρυοφύλλη Ιωάννα για την φιλοξενία της Αγωνιστικής μας ομάδας, τον κο Παναγιώτη Ξενάκη από την Κ.Ο.Ε. ,καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους και Εκπροσώπους φορέων για την παρουσία τους.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες, μια αγωνιστική χρονιά που θα προετοιμάσει το κολυμβητικό τμήμα στο σπίτι μας, στο νέο Κολυμβητήριο του Δήμου μας.

Δείτε φωτο από την εκδήλωση











Δείτε περισσότερο φωτορεπορτάζ από την επιτυχημένη εκδήλωση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom