Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Σάλος στο Twitter με την πεογραβάτα του Καμμένου - Το ΠΑΣΟΚ ζητά την αποπομπή του

Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια

Σάλος προκλήθηκε από μια ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου στο Twitter λίγο μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.

Αν και μετά από μερικά λεπτά κατέβηκε, το διάστημα αυτό ήταν
αρκετό για να προκληθούν πάρα πολλά σχόλια...

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Καμμένου στο Twitter ανέβηκε η φωτογραφία μιας γραβάτας με φαλλούς.


Υστερα από πέντε με έξι λεπτά η φωτογραφία κατέβηκε και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας με μια νέα ανάρτηση απέδιδε το ποστάρισμα της φωτογραφίας σε λάθος που έκανε ο γιος του!

«Το πάτησε ο γιος μου από το iPad αλλά είχε μπει στον δικό μου λογαριασμό», είπε ο κ. Καμμένος, εξηγώντας τι είχε συμβεί κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Πάντως τα λίγα λεπτά που έμεινε αναρτημένη στον λογαριασμό του υπουργού Εθνικής Αμυνας η γραβάτα με τους φαλλούς ήταν αρκετά για να προκληθεί σάλος και ποικίλες αντιδράσεις, ενώ το hashtag #paidikammenou ήταν για πολύ ώρα στα ελληνικά trend...

Την ανάρτηση σχολίασε και ο Αδωνις Γεωργιάδης

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας οφείλει να τον αποπέμψει

«Δεν μπορεί να παραμένει άλλο υπουργός», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο και την σόκιν ανάρτηση με τη γραβάτα που δημοσιεύτηκε λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας στο Eurogroup, στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Μας έχει συνηθίσει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συμπεριφορές και αναρτήσεις επιπέδου χαμαιτυπείου. Με τη χθεσινή του αισχρή ανάρτηση της γραβάτας, όμως, ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του», αναφέρει ο κ. Χρηστίδης, τονίζοντας παράλληλα ότι «το γεγονός ,δε, ότι επιχειρεί να αποδώσει την ανάρτηση στο παιδί του κάνει τη συμπεριφορά του ακόμη χειρότερη».

«Δεν μπορεί να παραμένει άλλο υπουργός. Αν είχε τσίπα, θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να τον αποπέμψει», καταλήγει ο κ. Χρηστίδης.

iefimerida.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Και απατεωνες και εθνοπροδοτες και φασιστες και τωρα αλητες
πεζοδρμιακου τυπου εχει να επιδειξει το κυβερνων κομμα
Οτι αλλο αντικοινωνικο και αντιλαικο αν μας παρουσιασει
δεν πρεπει να μας εκπλησει ειναι η φυση του τετοια

Read more: Go to TOP and Bottom