Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Τώρα επεισόδια στην πλατεία Κλαυθμώνος μεταξύ διαδηλωτών της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΜΑΤ (φωτο & βίντεο)

Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας

Με ... πορεία στους πλέον κεντρικούς δρόμους προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος αποφάσισε να πάει η ΠΟΕ-ΟΤΑ την πρότασή της στον Πάνο Σκουρλέτη.

Επεισόδια αυτή την ώρα στην πλατεία Κλαυθμώνος μεταξύ
διαδηλωτών της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΜΑΤ,όταν αντιπροσωπεία των συμβασιούχων επιχείρησε να μπει στο υπουργείο Εσωτερικών.Οι αστυνιομικές δυνάμεις τους απώθησαν,ενώ γίνονται διαπραγματεύσεις για να μπορέσουν να δουν τον υπουργό.

Τελικά πριν από λίγα λεπτά ο κύριος Σκουρλέτης δέχτηκε το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο γραφείο του.Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν όταν ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης μετά από συνεννόηση με το υπουργείο επέτρεψε στην αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ να περάσει στο κτήριο για τις διαβουλεύσεις με τον υπουργό.

Αν και ήδη ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε την πρόταση για μονιμοποιήση των συμβασιούχων εκτός τόπου και χρόνου η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε με πορεία από την πλατεία Καραϊσκάκη προς το υπουργείο Εσωτερικών και στη συνέχεια προς τη Βουλή να διεκδικήσει τη μονιμοποπίηση του συνόλου των συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ προτείνει, ειδικότερα, οι προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας να πραγματοποιούνται με συμβάσεις αορίστου χρόνου, μέσω ειδικών αντικειμενικών διαδικασιών υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ, καθώς και τη μοριοδότηση των υποψηφίων, με βάση τους μήνες εμπειρίας τους στη συγκεκριμένη θέση.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: