Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Πάγκαλος μαινόμενος κατά υπουργών,Πάνου Καμμένου και Φώφης Γεννηματά (ηχητικό)

ΑΣΧΕΤΟ: Κοίτα ποιος μιλάει!

Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον Πάνο Καμμένο, την Κυβέρνηση, αλλά και την Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε μέσω συνέντευξης του στον «Βήμα FM» ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος.



Ο κ. Πάγκαλος είπε μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να φύγει αμέσως το αληταριό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», υποστήριξε πως «όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί», ενώ έκανε λόγο για ψυχοπάθεια μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών.

Εν συνεχεία επιτέθηκε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, χαρακτηρίζοντάς τον «γελοίο τύπο», ενώ θυμήθηκε και τον Γιάνη Βαρουφάκη με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από την επιβολή capital controls, σχολιάζοντας: «Είναι ο γελοιωδέστερος υπουργός που πέρασε ποτέ, γελούσε ο κόσμος όλος…».

Ανέφερε πως θα ψηφίσει ΝΔ και ότι αυτή πρέπει το συντομότερο να κυβερνήσει.

Επίσης, ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε στην κ. Γεννηματά λέγοντας ότι «δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απασχολεί τον Ελληνικό Λαό, η εργασία, ή η αποκατάσταση της κυρίας Φώφης».

«Αυτή, μια ζωή απασχολούνταν, ουσιαστικά πληρωνόταν χωρίς να εργάζεται, σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου και σε Τράπεζες, όχι διότι είχε ικανότητες, αλλά επειδή ήταν η κόρη του Γιώργου Γεννηματά», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Αν έχει ανάγκη από δουλειά, να καθαρίζει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της και να μαγειρεύει, δεν φαντάζομαι τι άλλο μπορεί να κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom