Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Υπόθεση NOOR 1: Σφοδρή επίθεση Μαξίμου στη Ν.Δ. και κάλυψη Καμμένου


Ξαφνικά σήμερα το μεσημέρι ξύπνησαν απότομα εκεί στου Μαξίμου κι αποφάσισαν να πάρουν θέση στη γνωστή υπόθεση του NOOR 1,όπου ηχογραφημένες συνομιλίες που κυκλοφορούν
καιρό τώρα σε εφημερίδες και διαδίκτυο εμφανίζουν τον υπουργό Εθνικής άμυνας Πάνο Καμμένο να προσπαθεί να επηρεάσει ισοβίτη να μιλήσει κατά εφοπλιστή.

Συγκεκριμένα με μια σκληρή ανακοίνωση το γραφείο του πρωθυπουργού επιτίθεται με σφοδρότητα στη ΝΔ και την κατηγορεί ότι επιχειρεί πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας.

Κατηγορεί επίσης το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι επχιειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και την καλεί να μιλήσει ανοικτά και να πει ονόματα ειδικά μετά την σφοδρή αντιπαράθεση που έχει προκληθεί μεταξύ ΝΔ και Πάνου Καμμένου για την υπόθεση του Noor1.

Ταυτόχρονα καλύπτει τον Πάνο Καμμένο,ο οποίος απλά "προέτρεψε όποιον ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία, να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη", προκαλώντας την αντιπολίτευση να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εθνικής Αμυνας!

Oλόκληρη η ανακοίνωση του Μαξίμου:

«Η ΝΔ, αφού για μία ακόμη φορά διαψεύσθηκαν οι ελπίδες της να μην πετύχει η κυβέρνηση θετική συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους και να μην κλείσει η αξιολόγηση, τώρα εναποθέτει όλες τις ελπίδες της για πολιτική αποσταθεροποίηση σε ανθρώπους του υποκόσμου και ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα.

Εδώ και μία εβδομάδα προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με μισόλογα και υπονοούμενα, στοχοποιώντας μεθοδευμένα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, γύρω από τη βρώμικη υπόθεση του Noor1, που οψίμως ανακάλυψε και όχι όταν οι βασικοί μάρτυρες έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον νεκροί.

Καλούμε λοιπόν, τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να απαντήσουν ευθέως:
1. Γιατί ακριβώς κατηγορούν τον υπουργό Άμυνας;
2. Εναντίον ποιου στρέφεται η υποτιθέμενη σκευωρία για την οποία κάνουν λόγο στη ΝΔ;
3. Γιατί δεν μιλάνε ανοιχτά; Γιατί δε λένε ονόματα;
4. Υπάρχει μήπως συγκεκριμένος επιχειρηματίας που φέρεται να εμπλέκεται και να θίγεται;
5. Μήπως τελικά η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, αντ’ αυτού ή κατ’ εντολήν του, εκτελεί συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης του υπουργού, που έπραξε το μεγάλο ατόπημα να προτρέψει όποιον ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία, να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη;

Προκαλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να καταθέσουν άμεσα πρόταση μομφής εναντίον του Υπουργού Άμυνας, αντί να την επικαλούνται υπογείως και μετά να ανασκευάζουν.

Στη Βουλή άλλωστε, δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν με ένοχες σιωπές και μισόλογα. Θα υποχρεωθούν να μιλήσουν με ονόματα, ώστε να πληροφορηθεί και ο ελληνικός λαός».

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το φάκελο "NOOR 1" από την ημέρα που πιάστηκε το πλοίο με την ηρωίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: